Amasya Merzifon'da Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Eğitim

Amasya Merzifon'da Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı Gerçekleştirildi

Amasya Merzifon\'da Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı Gerçekleştirildi

Amasya'nın Merzifon ilçesinde, Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan başkanlığında Hayat Boyu Öğrenme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Hayat Boyu Öğrenme faaliyetlerinin durumu, planlanan çalışmalar, sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Kaymakam Güldoğan, hayat boyu öğrenmenin sadece okulla sınırlı kalmaması gerektiğini vurguladı ve kamu kurumları arasındaki iletişimin önemine dikkat çekti. Toplantıda ayrıca Şehit Abdulmuttalip Kesikbaş Halk Eğitim Merkezi'nin çalışmaları ve kurslar hakkında bilgilendirme yapıldı.

03.08.2023 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'nın Merzifon ilçesinde, "Hayat boyu öğrenme, planlama ve iş birliği" toplantısı gerçekleştirildi.

Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan başkanlığında Şehit Abdulmuttalip Kesikbaş Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda "Hayat Boyu Öğrenme" faaliyetlerindeki durum, planlanan çalışmalar, sorun ve çözüm önerileri ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Kaymakam Güldoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, hayat boyu öğrenmenin sadece okulla sınırlı kalmayan bir süreç olduğunu, sosyal hayatın bütün alanlarında devam ettirilmesi gerektiğini söyledi.

Halk eğitim müdürlüklerinin vatandaşların taleplerine yönelik kurslar açtığına dikkati çeken Güldoğan, daha aktif ve başarılı çalışmalar ortaya konulması için kamu kurum ve kuruluşlar arası iletişimin çok önemli olduğunu kaydetti.

Daha sonra Şehit Abdulmuttalip Kesikbaş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zeynel Sözen tarafından katılımcılara kurum çalışmaları ve kurslar hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Ergül, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erbil Terbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Ceyhan ile daire müdürleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Amasya Merzifon'da Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement