Aydın Büyükşehir Belediyesi YKS'ye Hazırlanan Gençlere Ücretsiz Eğitim Desteği Sunuyor - Son Dakika
Eğitim

Aydın Büyükşehir Belediyesi YKS'ye Hazırlanan Gençlere Ücretsiz Eğitim Desteği Sunuyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi YKS\'ye Hazırlanan Gençlere Ücretsiz Eğitim Desteği Sunuyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan gençlere eğitim desteği verecek. Öğrenciler ücretsiz olarak YKS'ye hazırlanacak ve hızlandırılmış program ile desteklenecek. Başvuruların şahsen yapılması gereken kurslar hakkında detaylı bilgi almak için iletişim numarası kullanılabilir.

15.08.2023 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediyesi bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanacak gençlere eğitim desteği verecek.

Aydın Büyükşehir Belediyesi öğrencileri ücretsiz olarak YKS'ye hazırlayacak. Önkayıtların devam ettiği kurslarda, 12. sınıf öğrencileri için hızlandırılmış program 21 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Okulların açılmasıyla birlikte de lise öğrenimine devam eden ve mezun gençlerin güz dönemi programı başlayacak.

Alanında uzman bir kadronun görev aldığı, tamamen ücretsiz olan kursların başvurularının Yıldız Kenter- Şükran Güngör Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi'nin karşısındaki Gençlik Kültür Merkezi'ne bir adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle şahsen yapılması gerekecek. Ayrıntılı bilgi, 444 13 40 dahili 2219 numaralı telefondan edinilebilecek.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, geleceğe güvenle bakmaları için gençleri düzenlenecek kurslara davet etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Eğitim Aydın Büyükşehir Belediyesi YKS'ye Hazırlanan Gençlere Ücretsiz Eğitim Desteği Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement