Bale Bölümü Yılsonu Gösterisiyle Büyüledi - Son Dakika
Eğitim

Bale Bölümü Yılsonu Gösterisiyle Büyüledi

Bale Bölümü Yılsonu Gösterisiyle Büyüledi

Konservatuvar Bale Bölümü Öğrencileri Performanslarıyla Beğeni Topladı

21.06.2010 18:55  Güncelleme: 21:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Bale Bölümü Cumartesi gecesi her zamanki gibi muhteşem bir yılsonu gösterisi gerçekleştirdi. Yaşları 5 ile 18 arasında değişen 150 konservatuar öğrencisi performanslarıyla geleceğin balerinleri olduklarını kanıtladı.

SDKM DOLDU TAŞTI

Gösteri SDKM Büyük Sahne'de gerçekleştirildi. Gecede genç balerinleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Konservatuvar Şube Müdürü Turgut Çakar yalnız bırakmadı. Velilerin yoğun ilgisi nedeniyle Büyük Sahne tıklım tıklım doldu.

9 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

Gösteri sırasında bu yıl konservatuvardan mezun olan Şeyda Yıldız, Burçe Şahbenderoğlu, Alara Özer, Sena Ezgin, Berfu Ulusoy, Tamar Zorlu, Merve Turunç, Buse Karakadılar, Nurceren Ürü için tören düzenlendi. Mezun olan öğrenciler daha sonra solo performans sergiledi.

ÇAKAR KALİTELİ EĞİTİME DİKKAT ÇEKTİ

Gösteri sonunda Konservatuvar Şube Müdürü Turgut Çakar sahneye çıkarak bir konuşma yaptı. Büyükşehir Belediye Konservatuvarı'nın Kocaeli'nde marka haline geldiğini kaydeden Çakar, "Konservatuvarı'mız eğitmenleri ve verdiği kaliteli eğitimle ne kadar başarılı olduğunu bu akşam bir kez daha gözler önüne serdi.

Çocuklarımız burada geleceğin sanatçısı olarak yetişiyor. Aldıkları eğitim sayesinde Devlet Konservatuvarı'na rahatlıkla girme şansı yakalıyor. Bu emekte katkısı olan öğretmenlerimizi ve çocuklarımızı kutluyorum. Mezun olan öğrencilerimize de hayatları boyuncu mutluluk diliyorum" dedi.

TEŞEKKÜR ÇİÇEKLERİ

Konuşmanın ardından Konservatuvar Şube Müdürü Çakar, bale eğitmenleri Emre Karaca, Özkan Çuğali ve bale sorumlusu Nermin Şenses'e çiçek vererek teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Bale Bölümü Yılsonu Gösterisiyle Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement