Bursalı Öğretmen Kendine Verdiği Sözü Tuttu: Atamasının Gerçekleştiği Yaşı Kadar Meyve Ağacı Dikti - Son Dakika
Eğitim

Bursalı Öğretmen Kendine Verdiği Sözü Tuttu: Atamasının Gerçekleştiği Yaşı Kadar Meyve Ağacı Dikti

Bursalı Öğretmen Kendine Verdiği Sözü Tuttu: Atamasının Gerçekleştiği Yaşı Kadar Meyve Ağacı Dikti

Bursa'da görev yapan Yakup Furkan Çelebioğlu, atandığı yaş kadar meyve ağacı dikme sözünü tutarak 26 tane meyve fidanını toprakla buluşturdu. Çelebioğlu, diğer öğretmenlere de ağaç dikme projesine katılmaları çağrısında bulundu.

21.08.2023 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakup öğretmen, verdiği sözü tuttu

Atanmasının gerçekleştiği yaş kadar meyve ağacı dikti

BURSA - Yakup Öğretmen verdiği sözü tuttu, atamasının gerçekleştiği yaşı kadar meyve ağacını toprakla buluşturdu.

2019 yılında sınıf öğretmeni olarak özel bir okulda göreve başlayan Yakup Furkan Çelebioğlu, kendine verdiği "Atandığım zaman yaşım kaç ise o kadar ağaç dikeceğim" sözünü Yamanlı yolu üzerine diktiği 26 meyve fidanı ile tutmuş oldu.

Çelebioğlu "Okul hayatını tamamlayıp iş hayatına başlayan her öğretmenin hayali atanmaktır, ben 2019 yılında bir özel okulda başlayan iş hayatımda kendime bir söz verdim, atamamın olduğu yaş kadar doğaya ağaç ekeceğim dedim ve hayalim Şubat 2023 tarihinde yani 26 yaşımda gerçekleşti"

Örnek aldığım kişi Hüseyin Hocam

"Aynı okulda görev yaptığım Hüseyin Güven hocamın desteğiyle farklı türlerde 26 meyve ağacını bugün toprakla buluşturduk, bunun aslında bir proje olmasını istiyorum, atanan tüm öğretmenlerimizin bulundukları yere yada memleketine ağaç dikmesini istiyoruz" dedi.

Neden ağaç dikmek

"Biz meslek hayatımızda insanları işliyoruz onları gelecek nesile hazırlıyoruz, yetişen çocuk güzel bir şeyler yaptığında ülkesine fayda sağlamış oluyor yani bir bakıma meyve veriyor. İşte bundan yola çıkarak meyve ağacı diktik, yetiştiğinde buradan gelip geçen herkes bundan faydalansın istedik.

Van'ın Saray ilçesinde görev yapan Çelebioğlu bu davranışının diğer meslektaşlarına örnek olmasını istediğini dile getirerek destek olan herkese teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Bursalı Öğretmen Kendine Verdiği Sözü Tuttu: Atamasının Gerçekleştiği Yaşı Kadar Meyve Ağacı Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement