Hakkari'de Okul Servisleri Denetlendi, Öğretmenlere Uyuşturucu Semineri Verildi - Son Dakika
Eğitim

Hakkari'de Okul Servisleri Denetlendi, Öğretmenlere Uyuşturucu Semineri Verildi

Hakkari\'de Okul Servisleri Denetlendi, Öğretmenlere Uyuşturucu Semineri Verildi

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kent merkezi ve Çukurca ilçesinde okul servislerini denetledi, öğretmenlere yönelik 'Uyuşturucu maddeler ile toplum ve bireyler üzerindeki etkileri' konulu seminer düzenledi.

27.09.2023 17:37  Güncelleme: 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kent merkezi ve Çukurca ilçesinde okul servislerini denetledi, öğretmenlere yönelik "Uyuşturucu maddeler ile toplum ve bireyler üzerindeki etkileri" konulu seminer düzenledi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, jandarma trafik ekipleri, kentte taşımalı eğitim kapsamında öğrencileri taşıyan servisleri denetledi, yönetmeliğe aykırı olan araç ve sürücülere yasal işlem uyguladı.

Durankaya Beldesi İlköğretim Okulu'nda da ekiplerce, aile içi şiddetle mücadele ve KADES uygulaması hakkında kadınlara bilgi verildi, broşürler dağıtıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise "En İyi Anne Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında Çukurca ilçesindeki Köprülü Mükerrem Akhanlı Yatılı Bölge Okulu toplantı salonunda seminer düzenledi.

Ekipler, katılımcılara uyuşturucu madde ve uyuşturucunun toplum ve bireyler üzerindeki etkileri hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Hakkari'de Okul Servisleri Denetlendi, Öğretmenlere Uyuşturucu Semineri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement