Kayseri'deki Fatih İlkokulu Öğrencileri Bahçelerindeki Sebzeleri Hasat Ediyor - Son Dakika
Eğitim

Kayseri'deki Fatih İlkokulu Öğrencileri Bahçelerindeki Sebzeleri Hasat Ediyor

Kayseri\'deki Fatih İlkokulu Öğrencileri Bahçelerindeki Sebzeleri Hasat Ediyor

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde bulunan Fatih İlkokulu öğrencileri, okulun bahçesinde yetiştirdikleri sebzeleri hasat etmeye başladı. Öğrenciler, mayıs ayında dikilen sebze fidesiyle domates, salatalık, biber, altın çilek ve kavun yetiştirerek, bu ürünleri hasat edip yemekten büyük bir sevinç duydu. Ayrıca, geçen yıl dikilen meyve ağaçları da bu yıl meyve vermeye başladı. Okulun bahçesinde tarım ve doğa sevgisiyle büyüyen öğrenciler, geleceğin sağlıklı nesilleri olma yolunda önemli adımlar atıyorlar ve topluma ve çevreye duyarlı bireyler olarak yetişiyorlar.

14.09.2023 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde Fatih İlkokulu öğrencileri, okulun bahçesinde yetiştirdikleri sebzeleri hasat etmeye başladı.

Okulun bahçesinde oluşturulan alana mayısta sebze fidesi diken öğrenciler, domates, salatalık, biber, altın çilek ve kavunu hasat edip yemenin sevincini yaşadı.

Geçen yıl mart ayında bahçeye dikilen meyve ağaçları da bu yıl meyve vermeye başladı.

Fatih İlkokulu Müdür Yardımcısı Oğuzhan Karabulut, "Öğrenciler tarım ve doğa sevgisiyle büyüyerek, geleceğin sağlıklı nesilleri olma yolunda önemli adımlar atıyorlar. Okulun bahçesinde yetiştirdikleri ürünlerle gurur duyan öğrenciler, topluma ve çevreye duyarlı nesil olarak yetişiyor." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Kayseri'deki Fatih İlkokulu Öğrencileri Bahçelerindeki Sebzeleri Hasat Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement