Muş Alparslan Üniversitesi'nde Yerel Basını Anlamak Konulu Panel Gerçekleştirildi - Son Dakika
Eğitim

Muş Alparslan Üniversitesi'nde Yerel Basını Anlamak Konulu Panel Gerçekleştirildi

Muş Alparslan Üniversitesi\'nde Yerel Basını Anlamak Konulu Panel Gerçekleştirildi

Muş Alparslan Üniversitesi Bulanık Meslek Yüksekokulu'nda Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü tarafından düzenlenen panelde, yerel basının önemi vurgulandı. Panelde, yerel medya temsilcileri ve üniversite öğretim görevlileri yer aldı.

13.11.2023 15:45  Güncelleme: 16:14

Muş Alparslan Üniversitesi (MAÜ) Bulanık Meslek Yüksekokulunda "Tecrübe ve Bilgi Işığında Yerel Basını Anlamak" konulu panel gerçekleştirildi.

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü tarafından düzenlenen panelde konuşan Bulanık MYO Müdürü Doç. Dr. İrşad Sami Yuca, basının önemli bir kamu görevi yürüttüğünü söyledi.

Hayatın yerelden aktığını ve yerelin de pusulaya ihtiyacının olduğunu belirten Yuca, şunları kaydetti:

"Yerel basın o pusuladır. Objektif gazetecilik yapan yerel basın özgürlüklerin güvencesidir. Türkiye'de medya sektöründe üstelik yerel basın olarak yıllardır kesintisiz bu işe devam edebilmek olağanüstü bir gurur, olağanüstü bir başarı. O nedenle bütün kalbimle kutluyorum. Yerel medya yaşamak zorunda."

Soru cevap bölümüyle devam eden programa öğretim görevlisi Latif Candemir, Muş Alparslan Üniversitesinden Doktor Öğretim Görevlisi Feryat Alkan, yerel medya temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Muş Alparslan Üniversitesi'nde Yerel Basını Anlamak Konulu Panel Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement