Türkiye Maarif Vakfı, Kerkük'teki okullarını geliştirmeyi planlıyor - Son Dakika
Eğitim

Türkiye Maarif Vakfı, Kerkük'teki okullarını geliştirmeyi planlıyor

Türkiye Maarif Vakfı, Kerkük\'teki okullarını geliştirmeyi planlıyor

Türkiye Maarif Vakfı Başkan Vekili Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, Kerkük'teki okullarının geliştirilmesi ve öğrenci sayısının artırılmasını planladıklarını belirtti. Bilgili, Kerkük Valisi Rakan Said el-Cubburi ile bir araya gelerek okulların genişletme ve geliştirme çalışmalarını görüştü.

25.10.2023 22:27  Güncelleme: 22:47

Türkiye Maarif Vakfı Başkan Vekili Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, kentteki okullarının geliştirilmesi ve öğrenci sayısının artırılmasını planladıklarını belirtti.

Irak'ın Kerkük kentini ziyaret eden Bilgili, Kerkük Valisi Rakan Said el-Cubburi ile bir araya geldi.

Daha sonra basına açıklamada bulunan Bilgili, Kerkük'teki Maarif Okullarının hem kapasite hem de fiziki bina itibariyle genişletme ve geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

Okulların halihazırdaki durumunun tam istedikleri noktada olmadığını dile getiren Bilgili, daha büyük bir binaya geçerek, öğrenci sayısını da artırmayı istediklerini ifade etti.

Bilgili, Kerkük'teki çocuklara çok kaliteli eğitim vermenin amaçlarının başında olduğuna dikkati çekti.

Gördükleri kaliteli eğitimin ardından öğrencilere Türkiye'de eğitim fırsatı vermek istediklerini anlatan Bilgili, buradan mezun olduktan sonra Türkiye'deki üniversitelerde eğitim fırsatı tanımak istediklerini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Türkiye Maarif Vakfı, Kerkük'teki okullarını geliştirmeyi planlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement