Türkiye'nin İlk Işıklı Festivali Ayazağa'da Açıldı - Son Dakika
Eğitim

Türkiye'nin İlk Işıklı Festivali Ayazağa'da Açıldı

Türkiye\'nin İlk Işıklı Festivali Ayazağa\'da Açıldı

Türkiye'nin ilk ışıklı festivali olan Lights & Dreams-Ormanda Işık festivali Ayazağa'da gösterime açıldı. Yoğun ilginin olduğu festival, ziyaretçileri ışıklarla süslü rüya gibi bir dünyanın içine çekiyor. Festivalde 30'dan fazla tematik alan, 25 bin aydınlatma ve 3 kilometre ipeğin kullanıldığı özel gösterilerle ziyaretçiler farklı bir deneyim yaşadı. Festival, Türkiye'ye özel yeni ve özgün içerikleriyle Kasım ayı sonuna kadar ziyaretçilerini bekliyor.

16.08.2023 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk ışıklı festivali olan, dünyaca ünlü Lights & Dreams-Ormanda Işık festivali Ayazağa'da gösterime açıldı. Yoğun ilginin olduğu festival, ziyaretçileri ışıklarla süslü rüya gibi bir dünyanın içine çekiyor.

40'dan fazla ülkede gördüğü büyük ilginin ardından ilk kez Türkiye'de olan Lights & Dreams -Ormanda Işık festivali Ayazağa'da Türkcell Platinum Park'ta ziyaretçilerini ağırladı. Türkiye'de de açılan festival, İstanbullular tarafından ilgiyle karşılandı. Tasarımcılar, senaristler ve yapımcılar tarafından tasarlanan festival, misafirlerini bugüne kadar görmedikleri bir dünyaya taşıdı. 50 bin metrekare alana kurulu festivalde 30'dan fazla tematik alan, 25 bin aydınlatma ve 3 kilometre ipeğin kullanıldığı özel gösterilerle ziyaretçiler farklı bir deneyim yaşadı. Lights & Dreams ormanda çocukları da unutmayarak ışık gösterileri ile festivali renklendirdi. Minik ziyaretçiler, çocuk alanında kendilerine ayrılan bölümde özel kurguların tadını çıkardı. "Çok keyifli gözüküyor"

Festivali ziyaret eden ziyaretçilerden Gamze Oymak, "Festivali reklamlarda gördük çok beğendik. Çocuklarda heyecanlandı. Çok keyifli gözüküyor. İçeriyi biraz daha dolaşacağız. Değişik bir yer. Hem ailemizle hem de arkadaşlarımızla birlikte geldik" dedi.

Türkiye'ye özel yeni ve özgün içerikleriyle giriş yapan festival Kasım ayı sonuna kadar ziyaretçilerini bekliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Türkiye'nin İlk Işıklı Festivali Ayazağa'da Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement