Afyonkarahisar Pancar Kooperatifi Başkanı İbrahim Eroğlu, Pancar Hasadının Başladığını Açıkladı - Son Dakika
Ekonomi

Afyonkarahisar Pancar Kooperatifi Başkanı İbrahim Eroğlu, Pancar Hasadının Başladığını Açıkladı

Afyonkarahisar Pancar Kooperatifi Başkanı İbrahim Eroğlu, Pancar Hasadının Başladığını Açıkladı

Afyonkarahisar Pancar Kooperatifi Başkanı İbrahim Eroğlu, pancar hasadının başladığını ve üreticilere bereketli bir sezon dilediğini belirtti. Eroğlu, pancar alım ton fiyatının bu yıl 2 bin 800 lira olduğunu ve kooperatifin taşınmaz edinme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Basın toplantısına eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

28.09.2023 17:08

Afyonkarahisar Pancar Kooperatifi Başkanı İbrahim Eroğlu, pancar hasadının başladığını belirterek fiyat beklentilerini açıkladı.

Eroğlu, kooperatif binasında yaptığı basın toplantısında, kentte başlayan hasat için üreticilere bereketli bir sezon diledi.

Çiftçinin bu yıl pancar alım ton fiyatının 2 bin 800 lira ile polar miktarı şeklinde talebinin olduğunu aktaran Eroğlu, "Kooperatimizin taşınmaz edinme çalışmaları sürüyor. 8 satış mağazasından 7'isinin mülkiyeti kooperatifimize aittir. Salar beldesinde ise mağazamızın yapımı devam ediyor."dedi.

Toplantıya eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Afyonkarahisar Pancar Kooperatifi Başkanı İbrahim Eroğlu, Pancar Hasadının Başladığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement