Ankara'da Otobüsler Kış Lastikleriyle Donatıldı - Son Dakika
Ekonomi

Ankara'da Otobüsler Kış Lastikleriyle Donatıldı

Ankara\'da Otobüsler Kış Lastikleriyle Donatıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu taşımada hizmet veren bin 850 otobüsün lastiklerini kış lastikleriyle değiştirdi. 1 Aralık 2023'te başlayacak olan zorunlu kış lastiği uygulaması öncesinde, otobüslerde bulunan yazlık lastikler, Avrupa Birliği'nin kabul ettiği 'kar kristali' sembolü bulunan vakumlu kış lastikleriyle değiştirildi. Ayrıca otobüslerin kışlık bakımları da yapıldı.

01.12.2023 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi başkentte güvenli ve konforlu bir ulaşım için çalışmalarını sürdürüyor. EGO Genel Müdürlüğü, kent iç toplu taşımada hizmet veren bin 850 otobüsü kış şartlarına hazırladı.

EGO Genel Müdürlüğü 1 Aralık tarihinden itibaren başlayacak olan kış lastiği uygulaması nedeniyle Başkent genelinde hizmet veren bin 850 otobüsün lastiklerini kış lastikleri ile değiştirdi. Araç Bakım Onarım Daire Başkanlığı'nın bölge müdürlüklerindeki atölyelerinde otobüslerde bulunan yaz lastikleri Avrupa Birliği'nin kabul ettiği "kar kristali" sembolü bulunan vakumlu kış lastikleriyle aşama aşama değiştirildi. Ayrıca otobüslerin antifriz ve kalorifer bakımları gibi kışlık bakımları da yapıldı. - ANKARA

Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement