Aygaz Genel Müdürü Melih Poyraz, TOBB Türkiye LPG Meclisi Başkanı Seçildi - Son Dakika
Ekonomi

Aygaz Genel Müdürü Melih Poyraz, TOBB Türkiye LPG Meclisi Başkanı Seçildi

Aygaz Genel Müdürü Melih Poyraz, TOBB Türkiye LPG Meclisi Başkanı Seçildi

Aygaz Genel Müdürü Melih Poyraz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Sıvılaştırılmış Petrol Gazı (LPG) Meclisi başkanlığına seçildi. Poyraz, sektör paydaşlarının ve üye şirketlerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda başkanlık divanına seçildi. Melih Poyraz, Aygaz Genel Müdürlüğü görevini Nisan ayından bu yana yürütmektedir.

18.09.2023 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aygaz Genel Müdürü Melih Poyraz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Sıvılaştırılmış Petrol Gazı (LPG) Meclisi başkanlığına seçildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, TOBB Türkiye LPG Meclisi yeni dönem toplantısı, sektör paydaşlarının ve üye şirketlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Dönem toplantısı "Meclis Başkanlık Divanının Seçilmesi" gündemiyle yapılan toplantıda, TOBB Türkiye LPG Meclisi Başkanlığına Aygaz Genel Müdürü Melih Poyraz seçildi.

Nisan ayından bu yana Aygaz Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Melih Poyraz, seçimin ardından yaptığı konuşmada, yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, verimli bir çalışma dönemi geçirme dileğinde bulundu.

İş yaşamına 2001'de Ernst & Young'da danışman olarak başlayan, 2004-2014 döneminde Maliye Bakanlığı'nda Hesap Uzmanı olarak görev yapan Melih Poyraz, 2014'te Arçelik'e Kurumsal Risk Yönetimi Direktörü olarak atanarak Koç Topluluğu'na katıldı.

2015-2021 döneminde Koç Holding'de CEO Ofisi Koordinatörlüğü'nü yürüten Melih Poyraz, 2021 yılından Aygaz Genel Müdürlük görevine gelene kadar olan süreçte Koç Holding Strateji ve Yeni İş Geliştirme Direktörü olarak görev yaptı.

Boğaziçi Üniversitesi'nden işletme alanında lisans, Galatasaray Üniversitesi'nden ekonomi hukuku alanında yüksek lisans derecesine sahip olan Melih Poyraz'ın MIT Sloan School of Management'tan MBA, Northwestern Üniversitesi'nden hukuk alanında doktora derecesi bulunuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Aygaz Genel Müdürü Melih Poyraz, TOBB Türkiye LPG Meclisi Başkanı Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement