DHMİ Teftiş Semineri Trabzon'da Başladı - Son Dakika
Ekonomi

DHMİ Teftiş Semineri Trabzon'da Başladı

DHMİ Teftiş Semineri Trabzon\'da Başladı

Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen Teftiş Semineri, bu yıl Trabzon'da gerçekleştiriliyor. Seminerde, müfettişlerin uyum süreci, mevzuat bilgilerinin güncellenmesi ve uygulamada yaşanan sorunların ele alınması amaçlanıyor.

25.10.2023 11:22  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından her yıl yapılan Teftiş Semineri bu yıl Trabzon'da yapılıyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Koru Tesisleri'nde gerçekleştirilen seminerin açılışında konuşan DHMİ Teftiş Kurulu Başkanı Erdinç Kahraman, seminer vesilesiyle meslektaşlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Bakanlığın bağlı, ilgili ve ilişkili kuruluşları arasında iletişim ve etkileşimin devam etmesine yönelik temennide bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ilgili ve ilişkili kuruluşlarından Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayi A.Ş. (TÜRASAŞ) ve TÜRKSAT A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlarının da katıldığı seminer 4 gün sürecek.

Seminerde, Teftiş Kuruluna yeni katılan müfettiş yardımcılarının uyum sürecinin hızlandırılması, müfettişlerin mevzuat bilgilerinin güncellenmesi ve uygulamada yaşanan sorunların irdelenerek, personeli teşvik edici bir ödüllendirme sisteminin geliştirilebilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuluyor. Seminerde KTÜ öğretim üyeleri tarafından mesleğe ilişkin çeşitli konularda sunumlar yapılıyor. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi DHMİ Teftiş Semineri Trabzon'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement