DPÜ Rektörü Kütahya Tasarım Teknokent Ek Binasını İnceledi - Son Dakika
Ekonomi

DPÜ Rektörü Kütahya Tasarım Teknokent Ek Binasını İnceledi

DPÜ Rektörü Kütahya Tasarım Teknokent Ek Binasını İnceledi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Tasarım Teknokent'in en büyük paydaşı olduğu ek binanın inşaatını inceledi. Yaklaşık 60 yeni firma ve kuluçka merkezlerine ev sahipliği yapacak olan 6 bin 178 metrekarelik ek bina, DPÜ'nün yeni bilimsel hamlelerine katkı sağlayacak.

21.03.2024 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, üniversitenin en büyük paydaşı olduğu Kütahya Tasarım Teknokent'i ziyaret ederek inşaatı devam eden ek binada incelemelerde bulundu.

30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Teknokent binasını ziyaret eden Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, yönetim binasının yanı başında inşaatı devam eden ek binayı inceledi. 6 bin 178 metrekarelik alanda yükselen ve Teknokent'e yaklaşık 60 yeni firma ve kuluçka merkezleri kazandıracak olan ek binanın inşaatı hakkında yetkililerden son bilgileri aldı.

Kızıltoprak, DPÜ'nün yeni bilimsel hamlelere ev sahipliği yapabilmesi için söz konusu binanın bir an önce hizmete alınması gerektiğini kaydetti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi DPÜ Rektörü Kütahya Tasarım Teknokent Ek Binasını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement