Edremit Belediyesi, Emıtt'te İlçeyi Tanıtıyor - Son Dakika
Ekonomi

Edremit Belediyesi, Emıtt'te İlçeyi Tanıtıyor

Edremit Belediyesi, Emıtt\'te İlçeyi Tanıtıyor

Edremit Belediyesi, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’ndaki (EMITT) yerini aldı. Başkan Hasan Arslan, "Edremit Belediyesi olarak ilçemizin zeytin ve zeytinyağı başta olmak üzere yöresel ürünlerimiz, deniz, termal, Kazdağları, doğal ve tarihi güzelliklerimiz ve değişik tatil tercihleri ile Kuzey Ege’nin incisi Edremit’imizi daha iyi tanıtabilmek için çalışıyoruz. Tüm konuklarımızı güzel Edremit’imizi görmeye davet ediyoruz" dedi.

12.04.2023 16:14  Güncelleme: 16:50

Edremit Belediyesi, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'ndaki (EMITT) yerini aldı. Başkan Selman Hasan Arslan, "Edremit Belediyesi olarak ilçemizin zeytin ve zeytinyağı başta olmak üzere yöresel ürünlerimiz, deniz, termal, Kazdağları, doğal ve tarihi güzelliklerimiz ve değişik tatil tercihleri ile Kuzey Ege'nin incisi Edremit'imizi daha iyi tanıtabilmek için çalışıyoruz. Tüm konuklarımızı güzel Edremit'imizi görmeye davet ediyoruz" dedi.

EMITT'te; konuklara Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Güneşin Kadınları Kooperatifi üyeleri ve belediye görevlileri tarafından ilçe tanıtılıyor. Fuarın ilk gününde Edremit standında turizm profesyonelleri, seyahat acenteleri ve tur operatörleri başta olmak üzere Edremit tanıtıldı.

Fuarda; Başkan Arslan ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, katılımcılara zeytin fidanı dağıttı. Başkan Arslan, Edremit'in tarihi ve doğal güzellikleri ile Kuzey Ege'nin incisi olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"İlçemizi daha geniş kitlelere tanıtabilmek, başta termal ve yaz turizmi olmak üzere kentimizi turizm sektöründe daha yukarılara taşıyabilmek için dünyanın en önemli fuarlarından olan EMITT turizm fuarında yerimizi aldık. Edremit Belediyesi olarak ilçemizin zeytin ve zeytinyağı başta olmak üzere yöresel ürünlerimiz, deniz, termal, Kazdağları, doğal ve tarihi güzelliklerimiz ve değişik tatil tercihleri ile Kuzey Ege'nin incisi Edremit'imizi daha iyi tanıtabilmek için çalışıyoruz. Tüm konuklarımızı güzel Edremit'imizi göremeye davet ediyoruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Edremit Belediyesi, Emıtt'te İlçeyi Tanıtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement