Ege İhracatçı Birlikleri'nde Atama - Son Dakika
Ekonomi

Ege İhracatçı Birlikleri'nde Atama

Ege İhracatçı Birlikleri\'nde Atama

Ege İhracatçı Birlikleri'nde (EİB) Aziz Ercan Çelikli'nin emekliliği sonrasında boşalan EİB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine Emre Çoğulu atandı.Ege İhracatcı Birlikleri'nden yapılan açıklamada EİB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine...

14.11.2013 12:44

Ege İhracatçı Birlikleri'nde (EİB) Aziz Ercan Çelikli'nin emekliliği sonrasında boşalan EİB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine Emre Çoğulu atandı.

Ege İhracatcı Birlikleri'nden yapılan açıklamada EİB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine Ege İhracatçı Birlikleri Başkanlar Kurulu'nun önerisi, TİM'in uygun görüşü ve Ekonomi Bakanlığı'nın oluruyla Emre Çoğulu'nun ataması yapıldı.

Birlik'teki yeni görevine başlayan Emre Çoğulu, Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği, Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği, Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği ve Ege İhracatçı Birlikleri Fuarlar Şubesi'nden sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapacak.

-EMRE ÇOĞULU KİMDİR?-

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin ilk mezunlarından olan Emre Çoğulu, lisans eğitimini Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bölüm üçüncüsü olarak bitirerek tamamladı. Koç Holding "Yönetici Yetiştirme Programı"na kabul edilerek başladığı profesyonel kariyer hayatı boyunca Arçelik firmasında Ürün Sorumlusu, AvivaSa firmasında Bölge Müdürü, Turkcell'de Çağrı Merkezi Müdürü ve Novartis ilaç firmasında Bölge Müdürü olarak görev yaptı. Son olarak Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda Genel Sekreter Yardımcısı olarak çalışan Emre Çoğulu, İngilizce ve Almanca biliyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Ege İhracatçı Birlikleri'nde Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement