Ege Yapı Neden E-Flow Kullanıyor? - Son Dakika
Ekonomi

Ege Yapı Neden E-Flow Kullanıyor?

Ege Yapı Bilgi Teknolojileri Yöneticisi Erkan Şahin, Ege Yapı'nın neden E-Flow programını kullandığını Wise TV'ye açıkladı.

06.08.2017 00:32

Ege Yapı Bilgi Teknolojileri Yöneticisi Erkan Şahin, Ege Yapı'nın neden E-Flow programını kullandığını Wise TV'ye açıkladı.

2006 yılında temelleri atılan Ege Yapı'nın, yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösterdiğini, konut, avm, ofis ve ticari projeler geliştirerek bu projelerin müteahhitliğini de üstlendiğini belirterek sözlerine başlayan Şahin şimdiye kadar yaklaşık 1 milyon metrekare civarında inşaat alanı üretimi noktasında başarılı işler gerçekleştirdiklerini vurguladı. Şahin Ege Yapı tarafından gerçekleştirilen başarılı projelerden örnekler vererek firmalarının birden fazla faliyet alanına sahip olduğunu, birbirinden uzak lokasyonlara konumlanan bu faliyet alanları ile hızlı ve eksiksiz iletişim kurmanın son derece zor olduğunu dile getirdi. Söz konusu zorlu süreci bilgi teknolojilerinden yararlanarak aşma yolunu tercih ettiklerini dile getiren Şahin kağıt ortamında ilerleyen iş onay akışlarını belirli bir disipline oturtabilmek için bir program arayışına girdiklerini, süreç boyunca birden fazla programı inceleme fırsatı bulduklarını ve Ege Yapı mevcut sistemlerine en uygun çözümü Netoloji firmasının E-flow ürününde bulduklarını ifade etti.

E-Flow'un şirket bünyesinde hangi süreçlerde çözümler sunduğunu detaylı bir şekilde açıklayan Şahin programın sektör bağımsız yapısının ve kurumlara özel şekillenebilmesinin büyük bir katma değer olduğunu belirterek E-Flow programının kurum içi çalışmalarına sağladığı katkılardan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Ege Yapı Neden E-Flow Kullanıyor?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Ege Yapı Neden E-Flow Kullanıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement