Eminönü'nde Taksilere Denetim: 8 Şoföre 5 Bin 33 Lira Cezası - Son Dakika
Ekonomi

Eminönü'nde Taksilere Denetim: 8 Şoföre 5 Bin 33 Lira Cezası

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Eminönü'nde taksilere yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde 8 taksi şoförüne toplam 5 bin 33 lira idari para cezası uygulandı. Cezaların sebepleri arasında kemer takmama, telefonla konuşma ve levhaya uymama gibi ihlaller yer aldı. Cezaları kabul eden şoförler, hatalarını kabul ederek daha dikkatli olacaklarını belirtti.

25.10.2023 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EMİNÖNÜ'nde taksilere yönelik denetim yapıldı. Denetimlerde 8 taksi şoförüne toplam 5 bin 33 lira idari para cezası uygulandı. Kemer takmadığı için ceza yazılan taksi şoförü Serkan Gülcüler, "Kemer takmadık. 436 lira cezası var. Yapacak bir şey yok haklılar. Kemeri taksam her şey daha iyi olacaktı" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği ekipleri, Eminönü'nde taksilere yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde, taksi şoförlerinin evrakları kontrol edildi. Toplamda 8 ayrı taksiciye; 4'ü kemer takmama, 3'ü telefonla konuşma ve biri levhaya uymama nedeniyle toplam 5 bin 33 lira ceza uygulandı.

Kemer takmadığı için ceza yazılan taksi şoförü Serkan Gülcüler, "Kemer takmadık, 436 lira cezası var, yapacak bir şey yok haklılar. Kemeri taksam her şey daha iyi olacaktı" dedi. Telefonla konuştuğu için durdurulan bir taksici ise, "Müşterimin tanıdığını arayıp konum istedim. Böyle bir şey yaşandı. 20 yıllık ehliyetim var ilk defa ceza yiyorum" dedi.

Eminönü\'nde Taksilere Denetim: 8 Şoföre 5 Bin 33 Lira Cezası
Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Eminönü'nde Taksilere Denetim: 8 Şoföre 5 Bin 33 Lira Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement