Enterprise Türkiye ve Garanti BBVA Elektrikli Araç Kiralamada İş Birliği Yaptı - Son Dakika
Ekonomi

Enterprise Türkiye ve Garanti BBVA Elektrikli Araç Kiralamada İş Birliği Yaptı

Enterprise Türkiye ve Garanti BBVA Elektrikli Araç Kiralamada İş Birliği Yaptı

Enterprise Türkiye, Garanti BBVA ile stratejik bir iş birliği yaparak elektrikli araç kiralamada dijital alışveriş kredisini müşterilerine sunmaya başladı. Bu iş birliği ile Enterprise Türkiye, Garanti BBVA'nın özel dijital alışveriş kredisi ile enerji verimli elektrikli araçlarının kiralanmasında müşterilerine destek olacak. Elektrikli araç kiralamasının yaygınlaşması ve sürdürülebilir ulaşımın teşvik edilmesi hedefleniyor.

17.07.2023 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Araç kiralama şirketi Enterprise Türkiye ile Garanti BBVA elektrikli araç kiralamada stratejik iş birliğine gittiğini duyurdu. İş birliği ile Enterprise Türkiye, tamamen mobil uygulama ve web sitesi üzerinden kullanılabilen dijital alışveriş kredisini devreye aldı.

Enterprise Türkiye, elektrikli mobiliteye ulaşımı kolaylaştırmak için Garanti BBVA ile yeni bir iş birliğine imzasını attı. İş birliği çerçevesinde Enterprise Türkiye, düşük karbon ayak izine sahip enerji verimli elektrikli araçlarının kiralanmasında Garanti BBVA'nın hazırladığı özel bir dijital alışveriş kredisi ile müşterilerine destek olacak.

Elektrikli araç kiralamasında öncü rol oynadıklarını söyleyen Enterprise Türkiye CEO'su Özarslan Tangün, "Elektrikli araçların sağladığı konforu ve sunduğu üst düzey teknolojiyi anlamanın yani deneyimlemenin en kolay yolu kiralama yapmak. Bu noktada, Garanti BBVA ile gerçekleştirdiğimiz bu önemli iş birliğiyle müşterilerimize kiralamada avantaj sağlayacağız" dedi.

Elektrikli mobilite ürünlerinin özellikle büyük şehirlerdeki ulaşım için en iyi alternatifler arasında yer almasının elektrikli araç kiralamaya olan ilgiyi artırdığını ifade eden Garanti BBVA Tüketici Finansmanı Direktörü Koray Öztopçu ise "Biz de elektrikli araç kiralamak isteyen müşterilerimizi düşünerek Enterprise ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle dijital bir alışveriş kredisini müşterilerimizle buluşturmaya başladık. Garanti BBVA olarak, sürdürülebilirliğe verdiğimiz önem doğrultusunda çevreye dost ürünlerimize bir yenisini eklediğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

TANGÜN: MÜŞTERİLERİMİZE KİRALAMADA AVANTAJ SAĞLAYACAĞIZ

Elektrikli araç kiralamasında öncü rol oynadıklarını söyleyen Enterprise Türkiye CEO'su Özarslan Tangün, "Türkiye'de elektrikli araç kiralamasının yaygınlaşması için en fazla gayret gösteren şirketiz. Elektrikli araçlara geçiş sürecinde Türk tüketicisinin bu araçları deneyimlemesi, belirli bir yol kat etmesi oldukça önemli" dedi. Geleceğin yüzde 100 elektrikli ve sıfır emisyonlu araçlar üzerine kurulduğunu ifade eden Özarslan Tangün, "Elektrikli araçlar şirketler için de sürdürülebilirlik hedefleri ve karbon ayak izini azaltmada önemli bir etkiye sahip. Biz de şirket olarak yeşil dönüşüm ve sürdürülebilirlik alanında yaptığımız çalışmaları, filomuzu hızla elektrikli ve hibrit araçlara dönüştürerek destekliyoruz. Elektrikli araçların sağladığı konforu ve sunduğu üst düzey teknolojiyi anlamanın yani deneyimlemenin en kolay yolu ise kiralama yapmak. Bu noktada, Garanti BBVA ile gerçekleştirdiğimiz bu önemli iş birliğiyle müşterilerimize kiralamada avantaj sağlayacağız" diye konuştu.

SEKTÖRE ÖRNEK OLACAK İŞ BİRLİĞİ

Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de 'Sahiplik yerine kullanım' ana akımının önümüzdeki dönemde artarak devam edeceğine işaret eden Özarslan Tangün, şöyle devam etti:

"Bireysel müşterilerin ihtiyaçları kadar kullanıma imkan tanıyan modellere, dolayısıyla kiralama ve araç paylaşımına daha fazla yöneleceklerini öngörüyorum. Sürdürebilir ulaşımın temelini oluşturan elektrikli mobilite ulaşım ürünleri arasında yer alan elektrikli araçların ve diğer araçların kiralanmasında satış kanallarımızda Garanti BBVA ile gerçekleştirdiğimiz alışveriş kredisi olanağını hem internet sitemiz hem de ofislerimizde sunuyoruz. Böylece araç kiralama daha ulaşılabilir ve hızlı şekilde gerçekleşerek, sektörde farklı iş birlikleri için de örnek oluşturacak."

ÖZTOPÇU: ÇEVREYE DOST ÜRÜNLERİMİZE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİK

İş birliği hakkında bilgi veren Garanti BBVA Tüketici Finansmanı Direktörü Koray Öztopçu ise, "Şehir hayatının hızlı temposunda kullanım rahatlığı, taşınabilirliği, çevreci olması ve en önemlisi geleneksel ulaşım sistemlerine alternatif yaratması dolayısıyla son yıllarda giderek daha fazla tercih edilen elektrikli mobilite ürünleri ve araç kiralama hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Elektrikli mobilite ürünlerinin özellikle büyük şehirlerdeki ulaşım için en iyi alternatifler arasında yer alması elektrikli araç kiralamaya olan ilgiyi artırdı. Araç kiralama ile tüketiciler ulaşım ihtiyacını karşılama ve ihtiyaç duyduğu süre kadar aracı kullanma ve kullandığı süre için bedelini ödeme imkanına sahip oluyor. Biz de elektrikli araç kiralamak isteyen müşterilerimizi düşünerek Enterprise ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle dijital bir alışveriş kredisini müşterilerimizle buluşturmaya başladık. Garanti BBVA olarak, sürdürülebilirliğe verdiğimiz önem doğrultusunda çevreye dost ürünlerimize bir yenisini eklediğimiz için mutluyuz" ifadelerini kullandı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Enterprise Türkiye ve Garanti BBVA Elektrikli Araç Kiralamada İş Birliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement