Fındık fiyatları düşük olduğu için çiftçi ağaçlarını kesti - Son Dakika
Ekonomi

Fındık fiyatları düşük olduğu için çiftçi ağaçlarını kesti

Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde yaşayan fındık üreticisi Muhterem Şahin, açıklanan düşük fiyatlar nedeniyle tarlasındaki fındık ağaçlarını baltayla kesti. Şahin, sosyal medya hesabından bu anları paylaşarak fındık fiyatlarının düşük olmasının sorunun kökten çözülmesi gerektiğini belirtti.

11.08.2023 23:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde Muhterem Şahin isimli fındık üreticisi açıklanan fiyatların açıklanmasının ardından tarlasındaki ağaçları baltayla kesti.

GİRESUN KALİTE 83 TL OLARAK AÇIKLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son Kabine toplantısı sonrası "Fındık alım fiyatı Giresun için 84 TL, Ravent için 82,50 TL olarak belirlendi." diyerek fındık fiyatlarını duyurmuştu.

BALTAYLA KESTİ

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi Çöngelli köyünde yaşayan fındık üreticisi Muhterem Şahin, fiyatların istenilen düzeyde olmadığını söyleyerek 6 dönümlük tarlasında bulunan fındık ağaçların bir kısmını baltayla kesti. O anları sosyal medya hesabından paylaştı.

"PROBLEMİ KÖKÜNDEN HALLEDİYORUM"

Fındığın toplama yevmiyesinin 500 TL olduğunu söyleyen Şahin, Muhterem Şahin, "Benim üretmiş olduğum bir kilo fındık, bir kilo çay almıyorsa, bir kilo peynir almıyorsa, bir kilo Zeytin almıyorsa buna uğraşmaya gerek var mı? Bunun için problemi kökünden halletmek lazım. Bahçeyi de bu şekilde kökünden hallediyorum. Allah Bismillah" diyerek baltayla fındık dalları kesmeye başladı.

Fındık fiyatları düşük olduğu için çiftçi ağaçlarını kesti
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Fındık fiyatları düşük olduğu için çiftçi ağaçlarını kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Doğan Kaya: Haklısınız ama ağaçlara yazık değilmi inşallah herkes emeğinin karşılığını alır bu hükümet kadar çiftsine, işçisine, emeklisine zulm eden başka bir iktidar gelmemiştir İşç, emekli, Çiftçi bir olmalı ak parti artık siyasetten çekilmeli Ülkeyi ve insanları rahat bırakmalı Ülkemizin ve insanlarımızın geleceği için 13 4 Yanıtla
  • Emir Emir: KÖKÜNDEN KES ŞOV YAPMADIĞINI ANLAYIM,HEPSİNİ AYNI BOYDA BUDUYOR,TÜM TARLAYI KÖKLEYİP VİDEO ÇEKERSE İNANIRIM.BİR DELİKANLI KEPÇE OPERATÖRÜ BEDAVA KÖKLEYİM DERSE HEMEN YAN ÇİZER BU ŞAHIS. 4 8 Yanıtla
  • ahmet kasap: O AĞACI SENİNMİ Kİ KÖKÜNDEN KESİYORSUN GÜN GELİR O KESTÜĞİN AĞACIN HESABINI VERİRSİN 2 6 Yanıtla
  • Serkan Basar: niyeee laaa seçim öncesi mitingleri dolduruyordunuz ??? 5 0 Yanıtla
  • mücahid: Utanmaz adam fındık ağacının ne zararı var sana??Fakir fukara fındık pahalı olduğu için fındık yiyemiyor. 2 3 Yanıtla
  • Resul Songül: Agac kesen eller kirilsin 1 3 Yanıtla
  • mert dinçer: Lan defol git oy verirken zaten o ağaçları kesmiştin. Şimdi ağlama 3 0 Yanıtla
  • Reisin Fedaisi: Sürünün bu şatafatlı hayatı siz seçtiniz 3 0 Yanıtla
  • Hasan Bağır: Kendi dusen aglamaz bunu siz sectiniz oyle idare olunursunuz 3 0 Yanıtla
  • Hasan Bağır: Ekmek 50 tl mazot 100 tl olsunki akillanin 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement