Halk Bankası Diyarbakır'da İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Ekonomi

Halk Bankası Diyarbakır'da İftar Yemeği Verdi

Halk Bankası Diyarbakır\'da İftar Yemeği Verdi

Halk Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Diyarbakır'ı ülkenin önde gelen merkezlerinden biri olarak gördüklerini söyledi.

09.07.2015 16:05

Halk Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Halk Bankası tarafından Diyarbakır'da bir otelde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Yemeğe, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ve kentteki ekonomi çevreleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Burada bir konuşma yapan Taşkesenlioğlu, ülke ekonomisine olumlu katkılarda bulunmaya devam edeceklerini söyledi. Ülkenin önde gelen merkezlerinden biri olarak gördükleri Diyarbakır'ın yüksek ticari potansiyeli ve cesur girişimcileriyle bölge ekonomisinin can damarı olduğunu belirten Taşkesenlioğlu, şöyle konuştu:

"Finansal göstergelerimize Diyarbakır bölgesi özelinde baktığımızda reel sektöre desteğimizi bölge bazında da görebiliyoruz. Bölge koordinatörlüğümüze bağlı 40 şubemizle, KOBİ'lere kullandırılan nakdi kredilerimiz yıllık bazda yüzde 25 artarak ilk çeyrekte 1 miyar 556 milyon liraya yükseldi. Aynı dönemde bölgenin toplam mevduatı yıllık bazda yüzde 2,4 artışla 1 milyar 778 milyon liraya, toplam nakit kredileri ise yüzde 24 artışla 2 milyar 564 liraya ulaştı. Bölgeye olan desteğimiz yılın ikinci yarısında da artarak devam edecek"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Ekonomi Halk Bankası Diyarbakır'da İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement