Hatay'da aktarmalı yolculuklarda %70 indirim kararı alındı - Son Dakika
Ekonomi

Hatay'da aktarmalı yolculuklarda %70 indirim kararı alındı

Hatay\'da aktarmalı yolculuklarda %70 indirim kararı alındı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Eylül ayı toplantısında, toplu taşıma araçlarında yapılan aktarmalı yolculuklarda indirim oranı %70 olarak belirlendi. Ayrıca, öğrenci ve personel taşımacılığı için 400 adet S, 300 adet C plaka düzenlenmesi kararı alındı. Otoban güzergahının iptal edilerek şehir merkezindeki alt geçitlerin kullanılması ve yeni güzergah revizyonu da toplantıda kararlaştırıldı.

27.09.2023 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Eylül ayı toplantısında aktarmalı yolculuklarda %70 indirim kararı alındı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Eylül ayı toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık, başkanlığında düzenlenen toplantıda 29 madde görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda, toplu taşıma araçlarında 60 dakika içinde yapılan aktarmalı yolculuklarda tam ve indirimli ücretin %35'i oranında uygulanan aktarma indiriminin şehir içi ve kısa mesafelerde %70 oranında indirimli olarak uygulanması kararlaştırıldı.

İl genelinde öğrenci ve personel taşımacılığı ihtiyacını karşılamak üzere 400 adet S, 300 adet C plaka (personel taşımacılığı) düzenlenmesi için ihale kararı alındı. İskenderun Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne giriş ve çıkışta zaman ve yakıt tasarrufu etmek için daha önce kullanılan otoban güzergahı iptal edilerek şehir merkezindeki alt geçitlerin kullanılarak transit geçilmesi kararlaştırıldı. Kırıkhan ilçesi, Karataş Mahallesi 1. Sokak'ta bulunan TPO Karataş Konteyner Yaşam Merkezine (Arkıtça) ulaşım için yeni güzergah revizyonu yapıldı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Hatay'da aktarmalı yolculuklarda %70 indirim kararı alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement