Hepsipay, Visa ile iş birliği yaparak dijital ödemelerde kullanılabilirlik sağlıyor - Son Dakika
Ekonomi

Hepsipay, Visa ile iş birliği yaparak dijital ödemelerde kullanılabilirlik sağlıyor

Hepsipay, Visa ile iş birliği yaparak dijital ödemelerde kullanılabilirlik sağlıyor

Hepsipay, Visa ile beş yıl süreyle iş birliği yaparak kullanıcılarına Visa logolu dijital kartlar sunacak. Kullanıcılar, Hepsipay hesaplarına girerek kartlarını oluşturabilecek ve dünya genelinde online ve fiziksel alışverişlerde kullanabilecekler. Bu iş birliği, Hepsipay'in ödeme çözümlerini Hepsiburada platformunun dışına taşıma hedefine hizmet ediyor.

09.10.2023 11:44

Hepsipay, çıkardığı ön ödemeli kartlar için dijital ödemeler alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden Visa ile beş yıl süreyle iş birliği yapacağını duyurdu. İş birliği kapsamında açık devre olma özelliğini kazanarak, Hepsiburada dışındaki alışveriş noktalarında da kullanılabilen Hepsipay kartlar, kullanıcılara Visa logosuyla sunulacak.

Hepsipay, kullanıcılarının sahip oldukları dijital kartlarının online ve fiziksel alışverişlerde tüm dünyada kullanılabilir hale gelmesini sağlamak amacıyla dijital ödemeler alanının lider kuruluşlarından Visa ile beş yıllık iş birliğine gitti. Kullanıcılar, Hepsiburada üzerinden Hepsipay hesaplarına girerek Visa logolu dijital kartlarını oluşturup, kartlarına mevcut kredi kartı veya banka kartından nakit aktarılabilecek, isterlerse banka hesaplarından yapacakları transfer ile Hepsipay cüzdanlarını doldurabilecek.

"HEPSİPAY KARTLARIMIZI ARTIK VISA LOGOSUYLA MÜŞTERİLERİMİZE SUNUYORUZ"

Hepsiburada Finansal Hizmetler CEO'su Erkin Aydın, Visa iş birliğiyle ilgili yaptığı açıklamada "Hepsipay olarak Hepsiburada'nın platform cüzdanı olarak yol çıktık. Merkez Bankası lisanslı ilk ve tek platform cüzdanıyız. Kullanıcılarımıza sunduğumuz Hepsipay kartlarımız ile Hepsipay'i açık devre bir ödeme çözümü olarak müşterilerimize sunabiliyoruz. Biz bunu Hepsipay'i sokağa taşımak olarak nitelendiriyoruz. Visa ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, sunduğumuz ödeme çözümlerini Hepsiburada platformunun dışına çıkarma hedefimize hizmet ediyor. Müşterilerimiz açısından ise bu anlaşma, sahip oldukları kartları, Visa ve Hepsipay güvencesi ile her yerde kullanabilecekleri anlamına geliyor. Visa'nın küresel deneyiminden bu iş birliği sayesinde faydalanma fırsatı bulduğumuz için mutluyuz" diye konuştu.

"KULLANICILARIN DİJİTAL ÖDEMELERE ERİŞİMİNİ KOLAYLAŞTIRIYORUZ"

Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin ise konu ile ilgili "Hepsipay ile iş birliğimiz sonucunda sunulan Visa logolu kartlarla kullanıcılarının dijital ödemelere erişimini kolaylaştırıyoruz. Hepsipay kart sahipleri artık ödemelerini yalnızca Hepsiburada platformunda değil, Visa'nın küresel ölçeği ve en gelişmiş güvenlik ürün ve hizmetleriyle korunan teknolojik ağı sayesinde güvenle dünyanın her yerinde yapabilecekler. Kartın hayata geçmesinde emek veren tüm ekipleri tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Hepsipay, Visa ile iş birliği yaparak dijital ödemelerde kullanılabilirlik sağlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement