Intel Grafik Sürücülerini Sonunda Güncelledi! - Son Dakika
Ekonomi

Intel Grafik Sürücülerini Sonunda Güncelledi!

Intel Grafik Sürücülerini Sonunda Güncelledi!

Windows 10 Fall Creators Update için Intel sonunda grafik sürücülerinin yeni versiyonunu yayınladı.

09.11.2017 09:30

Windows 10 Fall Creators Update için Intel sonunda grafik sürücülerinin yeni versiyonunu yayınladı. Son sürümle birlikte yeni Windows özellikleri için de destek .

Windows 10 Fall Creators Update destekli Intel grafik sürücüleri

Microsoft, Windows Mixed Reality (MR) platformunun bilgi işlemin geleceğinin temelini oluşturduğuna inanıyor. Şirket bu anlamda mümkün olduğunca insanın platformuna erişebilmesi için çalışmakta. Bu platform, 7. nesil Core Skylake işlemcilerde bulunan bütünleşik UHD veya HD Graphics 620 donanımı için destek sunuyor.

Tabii ki Windows MR'dan eksiksiz bir deneyim sağlamak en iyisi bir grafik kartı ancak Intel HD 620 grafik donanımı da üretkenlik, pasif eğlence ve basit oyunlar için yeterli. Örneğin Minecraft VR bir Ultrabook üzerinde başarılı bir şekilde çalışabiliyor.

Intel

Yeni Windows için Intel Grafik Sürücüsü tabii ki sadece Windows MR için değil. Bu sürücüyle HD Graphics 620 ve UHD Graphics 620 donanımlarda HDR video oynatma olanağını da elde ediyorsunuz. Hatta daha üst olan Iris Pro bütünleşik grafiklere sahipseniz Middle Earth: Shadow of War, Pro Evolution Soccer 2018, Destiny 2, Call of Duty: WWII ve Divinity: Original Sin 2 gibi AAA oyunlara da performans optimizasyonu geliyor.

Yeni sürücülere tıklayarak erişebilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Intel Grafik Sürücülerini Sonunda Güncelledi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement