İŞKUR, İş Arayan Gençlere İş Fırsatı Sunmak İçin Stantlar Açacak - Son Dakika
Ekonomi

İŞKUR, İş Arayan Gençlere İş Fırsatı Sunmak İçin Stantlar Açacak

İŞKUR, İş Arayan Gençlere İş Fırsatı Sunmak İçin Stantlar Açacak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), ülke genelinde açacağı stantlarla iş arayan gençlere iş fırsatı sunarak istihdamın artırılmasına destek olacak. İŞKUR, valilik, belediye, üniversite gibi işlek noktalarda stantlar kurarak vatandaşlarla iletişime geçecek ve Kurum hizmetlerinden yararlanmalarını sağlayacak. Bu sayede İŞKUR'un hizmetlerine daha fazla vatandaşın erişmesi ve iş arayanlar ile açık işlerin eşleştirilmesine katkı sağlanacak.

23.11.2023 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), iş gücü piyasasının ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve hizmetlerin özellikle gençler özelinde bilinirliğini artırmak için 81 il genelinde açacağı stantlar ile istihdamın artırılmasına destek olacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde 81 ilin işlek noktalarına kurulan İŞKUR stantlarında bilgilendirme yapılacak.

Bu kapsamda kurulacak stantlar, valilik, belediye, kaymakamlık, muhtarlık binaları, üniversiteler, alışveriş merkezleri, oda ve borsalar, stadyumlar, festivaller ve fuar alanları gibi insanların toplu olarak bulundukları yerlerde, İŞKUR il müdürlükleri ve hizmet merkezleri tarafından organize edilecek.

Stantlar aracılığıyla İŞKUR'a kayıt olmamış gençler başta olmak üzere vatandaşlarla iletişime geçilerek kurum hizmetlerinden yararlanmaları sağlanacak. Yürütülecek faaliyetler neticesinde, İŞKUR'un hizmetlerine daha fazla vatandaşın erişmesine, iş arayanlar ve açık işlerin eşleştirilmesine katkı sağlanacak.

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İŞKUR, İş Arayan Gençlere İş Fırsatı Sunmak İçin Stantlar Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement