Keban SS 19 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına Hasan Özdemir yeniden seçildi - Son Dakika
Ekonomi

Keban SS 19 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına Hasan Özdemir yeniden seçildi

Keban SS 19 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına Hasan Özdemir yeniden seçildi

Keban-Elazığ arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüs sürücülerinin kurduğu Keban SS 19 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde olağan genel kurul yapıldı. Seçim sonuçlarına göre Hasan Özdemir başkanlığa yeniden seçildi ve yönetim kurulu ile denetim kurulu belirlendi. Özdemir, Keban halkına daha iyi hizmet sunmak için gereken çabayı göstereceklerini ifade etti.

05.07.2023 13:07

Keban SS 19 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına yeniden Hasan Özdemir seçildi.

Keban- Elazığ arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüs sürücülerinin kurduğu Keban SS 19 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde olağan genel kurul yapıldı.

Seçim sonuçlarına göre Hasan Özdemir güven tazelerken, yönetim kurulu Seyfettin Celayir, Mehmet Oğuz, Hasan Yalçın, Şeref Çakmak, Özcan Celayir'den, denetim kurulu ise Akif Murat, Hasan Fırat, Ahmet Atay, Ahmet Çelik'ten oluştu.

Özdemir yaptığı konuşmada, yolcu taşımacılığında Keban halkına daha iyi hizmet sunmak için gerekli gayreti göstereceklerini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Keban SS 19 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına Hasan Özdemir yeniden seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement