Kocaeli'de Meyveciliği Geliştirme Projesi kapsamında üreticilere yüzde 50 hibeli fidan desteği sağlanacak - Son Dakika
Ekonomi

Kocaeli'de Meyveciliği Geliştirme Projesi kapsamında üreticilere yüzde 50 hibeli fidan desteği sağlanacak

Kocaeli\'de Meyveciliği Geliştirme Projesi kapsamında üreticilere yüzde 50 hibeli fidan desteği sağlanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Meyveciliği Geliştirme Projesi çerçevesinde, çiftçilere Trabzon hurması, kivi, ahududu ve böğürtlen fidanı desteği yüzde 50 hibe olarak verilecek. Destekten yararlanmak isteyen çiftçilerin başvuruları için son tarih 21 Kasım Salı günü mesai bitimine kadar.

14.11.2023 10:04

Kocaeli'de Meyveciliği Geliştirme Projesi çerçevesinde üreticilere yüzde 50 hibeli Trabzon hurması, kivi, ahududu ve böğürtlen fidanı desteği sağlanacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince katma değeri yüksek ürünler yetiştirmeye teşvik ettiği çiftçilerin gelir düzeyini artırmak ve tarımsal kalkınmaya destek sağlamak amacıyla başlatılan Meyveciliği Geliştirme Projesi çerçevesinde, üreticilere yüzde 50 hibeli Trabzon hurması, kivi, ahududu ve böğürtlen fidanı desteği verecek.

Yüzde 50 hibeli Trabzon hurması, kivi, ahududu ve böğürtlen fidanı desteği için talepler alınmaya başlandı. Destekten yararlanmak isteyen çiftçilerin, güncel Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgeleriyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne 21 Kasım Salı günü mesai bitimine kadar başvurmaları gerekiyor. Üreticiler, en az 1 dekar ve üzeri bahçe kurulumu için fidan desteğinden yararlanabilecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kocaeli'de Meyveciliği Geliştirme Projesi kapsamında üreticilere yüzde 50 hibeli fidan desteği sağlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement