Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci Kütahya Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti - Son Dakika
Ekonomi

Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci Kütahya Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti

Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci Kütahya Organize Sanayi Bölgesi\'ni ziyaret etti

Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci ve beraberindeki heyet, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti. Ziyaret esnasında CHP adayı Eyüp Kahveci ve beraberindeki heyet, Kütahya'nın sanayi potansiyeli ve ekonomik büyüme hedefleri üzerine Yönetim Kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.

20.03.2024 11:06  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci ve beraberindeki heyet, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti. Ziyaret, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, Başkan Vekili Emin Yüce, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Ölçer, M. Zeyit Damar ve Bölge Müdürü Tunahan Ergin'in ev sahipliğinde gerçekleşti.

Ziyaret esnasında CHP adayı Eyüp Kahveci ve beraberindeki heyet, Kütahya'nın sanayi potansiyeli ve ekonomik büyüme hedefleri üzerine Yönetim Kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.

Eyüp Kahveci, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi'nin Kütahya ekonomisine olan katkısını ve gelecek dönemlerdeki potansiyelini vurgulayarak, ortak projeler geliştirme niyetlerini dile getirdi.

Karşılıklı fikir ve görüş alışverişlerinin akabinde ziyaret son buldu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci Kütahya Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement