Martı, 10 milyon kullanıcıya ulaşmasını müzik festivaliyle kutladı - Son Dakika
Ekonomi

Martı, 10 milyon kullanıcıya ulaşmasını müzik festivaliyle kutladı

Martı, 10 milyon kullanıcıya ulaşmasını müzik festivaliyle kutladı

Mobilite platformu Martı, 10 milyon Martı&TAG kullanıcıya ulaşmasını Hadise'nin sahne aldığı müzik festivaliyle kutladı. Şirketin kurucusu ve CEO'su Oğuz Alper Öktem, festivalde yaptığı konuşmada, Martı'nın sadece bir ulaşım sorununa çözüm olmakla kalmayıp, çevreye duyarlı, sürdürülebilir bir geleceği inşa eden bir topluluğun yaratıcısı olduğunu belirtti. Ayrıca, Martı'nın New York Borsası'nda işlem görmek üzere ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu onayı aldığı da açıklandı.

19.06.2023 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
p>Mobilite platformu Martı, 10 milyon Martı&TAG kullanıcıya ulaşmasını Hadise'nin sahne aldığı müzik festivaliyle kutladı. 30 bin kişinin katıldığı festivalde, şirketin kurucusu ve CEO'su Oğuz Alper Öktem, "Sürücüsüyle ve kullanıcısıyla biz, insana, çevreye ve dünyanın geleceğine duyarlı dev bir aileyiz" diye konuştu.

Martı, TAG hizmetiyle 40 bininci sürücüsüne ve 10 milyon Martı&TAG kullanıcıya ulaşmayı müzik festivaliyle kutladı. Dün Maslak-Parkorman'da düzenlenen, Hadise, Arem Özgür-Arman Aydın, Kafalar ve Kör Nokta'nın performanslar sergilediği Martı Festival'de kullanıcılara hediyeler dağıtıldı.

Öktem, festival alanındaki konuşmasında, "10 milyon kullanıcıya ulaştık ve bu sayı hızla büyüyor. 5 sene içinde Türkiye'nin öncü mobilite platformuna dönüşen Martı, yalnızca bir ulaşım sorununa çözüm olmakla kalmadı, aynı zamanda çevreye duyarlı, sürdürülebilir bir geleceği inşa eden bir topluluğun yaratıcısı oldu" dedi.

"DAHA İYİSİNİ YAPMAYI HEDEFLİYORUZ"

TAG hizmetinin ulaşıma ve çevreye kattığı değerleri söyleyen Öktem, "Sizler, İstanbul'un trafik karmaşasına, çevreye ve insana zarar veren hava kirliliğine karşı savaşan kahramanlarsınız. Sadece bir ulaşım seçeneği olmakla kalmayıp, seyahatinizi daha keyifli ve etkin hale getirecek bir hizmet sunuyorsunuz. Bu yolda, TAG'ın dünyadaki başarılı örneklerinden ilham alıyoruz ve daha iyisini yapmayı hedefliyoruz. ve eminiz ki, bu yolculuğumuzda sizin desteğinizle TAG'ı, tüm dünyada ulaşımın geleceğini şekillendiren bir öncü haline getireceğiz" diye konuştu.

"BAYRAM SONRASI AMERİKA'DA BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRACAĞIZ"

Martı'nın, Amerika'nın en büyük borsası olan New York Borsası'nda (NYSE) işlem görmek üzere ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) onayı aldığına da vurgu yapan Öktem, "Bu büyük başarıyı sizlerle paylaşmak, beni çok heyecanlandırıyor. Kısmetse Bayram sonrası Amerika'da gong çalıp, bayrağımızı dalgalandıracağız" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Martı, 10 milyon kullanıcıya ulaşmasını müzik festivaliyle kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement