MediaMarkt, Afyonkarahisar'da yeni mağaza açıyor - Son Dakika
Ekonomi

MediaMarkt, Afyonkarahisar'da yeni mağaza açıyor

MediaMarkt, Afyonkarahisar\'da yeni mağaza açıyor

MediaMarkt, Türkiye'nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecilerinden biri olarak Afyonkarahisar'da yeni bir mağaza açıyor. Açılışa özel kampanyaların gerçekleştirileceği mağazada, geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışveriş imkanı sunulacak.

17.10.2023 13:32  Güncelleme: 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecilerinden biri olan MediaMarkt, tüketicileriyle yeni mağazalarda buluşmaya devam ediyor. 18 Ekim Çarşamba günü Afyonkarahisar'da açılacak olan mağazada açılışa özel kampanyalar gerçekleştirilecek.

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışveriş sunan elektronik perakendecisi MediaMarkt, Park Afyon AVM içerisindeki 1.111 metrekarelik mağazasının açılışını 18 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirecek. Her yeni şube açılışıyla istihdam sağlamayı sürdüren markanın Afyonkarahisar mağazasında görev alacak olan 23 personelin 11'i ise kadınlardan oluşuyor.

Yapılan açıklamaya göre, on binlerce elektronik ürünün sergileneceği yepyeni mağazada, akıllı telefonlardan hoparlör ve kulaklıklara, akıllı saatlerden bilgisayar ve tabletlere, elektrikli ev aletlerinden televizyonlara kadar birçok kategoriden ürün, ziyaretçilerle buluşacak. Marka, Afyonkarahisar mağazasının açılışına özel çeşitli kategorilerde, 2 gün sürecek bir açılış kampanyası da gerçekleştirecek. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi MediaMarkt, Afyonkarahisar'da yeni mağaza açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement