Muradiye'de 'Her İnsan Bir Fidan Diksin' Kampanyası - Son Dakika
Ekonomi

Muradiye'de 'Her İnsan Bir Fidan Diksin' Kampanyası

Muradiye\'de \'Her İnsan Bir Fidan Diksin\' Kampanyası

Van'ın Muradiye İlçesinde Başlatılan 'Her İnsan Bir Fidan Diksin' Kampanyası Çerçevesinde Kaymakam, Belediye Başkanı, Kamu Kurum Amirleri Birlikte Fidan Dikti.

07.04.2008 20:11

Van'ın Muradiye ilçesinde başlatılan 'Her insan bir fidan diksin' kampanyası çerçevesinde kaymakam, belediye başkanı, kamu kurum amirleri birlikte fidan dikti.

Alpaslan Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen fidan dikiminde bir açıklama yapan Muradiye Kaymakamı Ömer Sağlam, şimdiye kadar 10 bin 500 fidanın toprakla buluşturulduğunu söyledi. Kaymakam Sağlam, amaçlarının ilçeyi yeşil bir görünüme bürümek olduğunu belirterek, "Başlattığımız kampanya kapsamında okul, cami ve sağlık kuruluşları bahçelerine fidan diktik. İlçemiz bu fidanların büyümesiyle daha da yeşillenecektir" dedi.

Kampanya kapsamında gerçekleştirilen fidan dikimine Muradiye Belediye Başkanı Nafiz Ağaoğlu, Ünseli Belde Belediye Başkanı Mustafa İnci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşit Kütükçüoğlu, Ünseli Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Başçavuş Doğan Öztürk, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Seyfettin Aydoğan, kamu kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

(SS-AKK-Y) 07.04.2008 19:44 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Muradiye'de 'Her İnsan Bir Fidan Diksin' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement