Perakende Günleri 20 21 Kasım Tarihlerinde Gerçekleştirilecek - Son Dakika
Ekonomi

Perakende Günleri 20 21 Kasım Tarihlerinde Gerçekleştirilecek

Perakende Günleri 20 21 Kasım Tarihlerinde Gerçekleştirilecek

Perakende Günleri, bu yıl 20 – 21 Kasım 2013'e Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek

08.10.2013 15:18

Perakende Günleri, bu yıl 20 – 21 Kasım 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek.

Perakende sektörüne yönelik eğitim ve danışmanlık hizmetleri veren Soysal Danışmanlık açıklamasına göre, Soysal Danışmanlık tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenecek olan Perakende Günleri, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek. Dünyada ve Türkiye'de perakende sektörüne yön veren isimler, iki gün boyunca katılımcılarla yol gösterecek sunum ve paylaşımlarıyla sektörün geleceğine ışık tutacak. Multi Development Türkiye, CardFinans ve Markafoni'nin ana sponsorluğunda hayata geçecek Perakende Günleri'13'te, perakende sektörünün gelecek dönem yol haritası çizilecek.

20 farklı oturumda 25 ayrı konuşmacıyla sektörün yol haritasının belirleneceği Perakende Günleri'13, İstanbul Perakende Fuarı ve Perakende Güneşi Ödülleri'ne de ev sahipliği yapacak. İki gün boyunca binlerce sektör profesyonelini ağırlaması beklenen Perakende Günleri'13'ün konferans moderatörlüğünü, Torunlar GYO Kurumsal İletişim ve Pazarlama İcra Kurulu Üyesi Zeynep Torun ve Mudo Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Taviloğlu üstlenecek.

Perakende Günleri'13 önemli konukları sektör temsilcileriyle buluşturacak. Bu yılın öne çıkan konukları arasında Columbia Üniversitesi'nden Prof. Sheena Iyengar, 99p Stores kurucu ortağı Hussein Lalani, Clarity Digital Group Kurucu Başkanı Leonard Brody, New York Kent Üniversitesi'nden Teorik Fizik Profesörü, fütürist ve yazar Dr. Michio Kaku, Javelin Group CEO'su Tony Stockil ve Portland Design Genel Müdürü İbrahim İbrahim yer alıyor.

Ayrıca, Multi Development Türkiye CEO'su Hulusi Belgü,  Markafoni kurucu ortağı Tolga Tatari, Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim, Ziylan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, Odakule Mekan Restoran işletmecisi Mari Esgici, Haluk Özmutlu ve ekonomist Arda Tunca da Perakende Günleri'ne katılacak.

Paralel oturumlarda gerçekleşecek BMD Yurt dışı Açılım Toplantıları'nda ise perakendenin yurt dışı maratonu masaya yatırılacak. Deloitte Çin Perakende Danışmanlık Hizmetleri Sorumlusu Alan MacCharles, Jones Lang Lasalle Ülke Başkanı Avi Alkaş, Gizia Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kutlu, Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek, Orka Group Genel Koordinatörü Osman Arar ve Mavi CEO'su Cüneyt Yavuz dünya perakendesindeki fırsatlardan, markalarımızın yurt dışı maratonundaki deneyimlerine kadar en çok merak edilen soruların yanıtlarını paylaşacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Perakende Günleri 20 21 Kasım Tarihlerinde Gerçekleştirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement