Toyota, Fotoğraflarla Trabzon Sergisine Destek Verdi - Son Dakika
Ekonomi

Toyota, Fotoğraflarla Trabzon Sergisine Destek Verdi

Toyota, Fotoğraflarla Trabzon Sergisine Destek Verdi

Türk Eğitim Vakfı Trabzon şubesinin, İstanbul Ortaköy Kültür Merkezinde düzenlediği Fotoğraflarla Trabzon sergisine Toyota destek verdi.

30.11.2013 09:54  Güncelleme: 10:08

Türk Eğitim Vakfı Trabzon şubesinin İstanbul Ortaköy Kültür Merkezinde düzenlediği ve gelirinin tamamı TEV Trabzon Kız Öğrenci Yurdu eksiklerini tamamlamak üzere kullanılacak olan "Fotoğraflarla Trabzon" sergisine Toyota destek verdi.

Sergiye katılan Toyota Türkiye Operasyonlar Müdürü İsmail Ergun, "Toyota firmasının tek amacı araba satmak değil, içinde bulunduğu topluma her şekilde yararlı olmaktır. Bu yüzden eğitimi çok önemsiyoruz. TEV Trabzon şubesinin yaptığı çalışmaları ve Trabzon Toyota bayisi Toyota Plaza Seçil'i temsilen Hasan Kamil Hayali'nin bu çalışmalara yaptığı destekleri duyunca da mutlu olduk. Ben, bu organizasyonu düzenleyen TEV Trabzon şubesine teşekkür ederim" dedi.

Trabzon Toyota Plaza Seçil Genel Müdürü Hasan Kamil Hayali ise, "Toyota'nın sürdürülebilir yaşam sloganının en önemi aşamalarından biri eğitimdir. Biz bunu görerek zaten 2009 senesinden beri eğitime yoğun şekilde destek veriyoruz. Bizden Toyota alan her müşterimize "Hayatı Kavramak" adlı kitabımdan hediye ediyor ve kitabın bedelini biz, Trabzon Milli Eğitimine bağışlıyoruz. Bu şekilde şimdiye kadar Trabzon Kanuni Anadolu Lisesinde bir sınıfı akıllı sınıf haline getirdik, TEV Trabzon Kız Öğrenci Yurdu'nun inşa aşamasında desteklerimiz oldu, ayrıca köy okullarına kitap desteklerimiz oluyor. Toyota Türkiye de bu konudaki hassasiyetini, yoğun iş programının arasında zaman ayırarak buraya kadar gelen ve destek veren sayın İsmail Ergun'la birlikte gösterdi. Ben kendilerine Toyota'nın tek amacının araç satmak değil, içinde bulunduğu toplumun kalkınmasına destek vermek olduğunu gösterdikleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İsmail Ergun ve Hasan Kamil Hayali, sergiyi gezdikten ve TEV Trabzon şubesi yönetim kurulu üyelerinden Hülya Ulusoy ile sohbet ettikten ve hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra sergi alanından ayrıldılar. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Toyota, Fotoğraflarla Trabzon Sergisine Destek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement