SPK Başkanı Vedat Akgiray, Aa Finans Masası'na Konuk Olacak - Son Dakika
Ekonomi

SPK Başkanı Vedat Akgiray, Aa Finans Masası'na Konuk Olacak

SPK Başkanı Vedat Akgiray, Aa Finans Masası\'na Konuk Olacak

"AA Finans Masası Editör Toplantıları" 10 Eylül Pazartesi günü Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vedat Akgiray'ın katılımıyla başlıyor.

09.09.2012 15:06

"AA Finans Masası Editör Toplantıları" 10 Eylül Pazartesi günü Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vedat Akgiray'ın katılımıyla başlıyor.

Geçtiğimiz aylarda aafinans.com ile finans haberciliğine adım atan Anadolu Ajansı, ekonomiye yön veren isimleri, piyasa profesyonellerini İstanbul'da düzenleyeceği "AA Finans Masası Editör Toplantıları"nda ağırlayacak.

aafinans.com platformunda canlı olarak yayınlanacak toplantılarda, finans masası çalışanları, sektör profesyonellerine piyasaların cevabını merak ettiği soruları yöneltecek, gündemi tartışacak.

-SPK Başkanı Akgiray ilk konuk...-

AA Finans Haberleri Editörlüğü tarafından belli aralıklarla organize edilecek toplantılar, önümüzdeki günlerde finans piyasasının etkin isimlerinin yanı sıra, iş dünyasından önemli temsilcileri de ağırlayacak.

"AA Finans Haberleri Terminali"nin yayın yaptığı aafinans.com'dan canlı olarak yayınlanmak üzere konsepti geliştirilen, periyodik "AA Finans Masası Editör Toplantıları" da yarın SPK Başkanı Vedat Akgiray'la başlayacak. Toplantıda sermaye piyasaları ve ekonomideki güncel konular masaya yatırılacak.

Anadolu Ajansı'nın 100. yıl hedefleri kapsamında başlattığı projelerin başında gelen "AA Finans Haberleri Terminali" geçtiğimiz aylarda yayına başlamıştı. Finans dünyasının yeni mecrası olarak tasarlanan terminalde, yurt içi ve yurt dışı veri akışının yanı sıra, haberler ve uzman yorumları da yer alıyor.

Muhabir: Eda Topcu

Yayıncı: Yılmaz Yıldız - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi SPK Başkanı Vedat Akgiray, Aa Finans Masası'na Konuk Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement