Dünyanın Beklediği Ünlü Markanın Efsane Modelini Bir Türk Tasarladı - Son Dakika
Ekonomi

Dünyanın Beklediği Ünlü Markanın Efsane Modelini Bir Türk Tasarladı

Yeni Ford Mondeo, yenilikçi sürücü yardım teknolojileri ve konforu arttıran kaliteli iç mekan tasarımı ile güçlendirilmiş olarak geliyor.

16.02.2015 11:22  Güncelleme: 16:31

Yeni Ford Mondeo, Türk tasarımcı Murat Güler tarafından tasarlandı. 1999'da Ford'da çalışmaya başlayan Güler, Ford Avrupa tasarım bölümünün yöneticisi oldu. Güler, ilk iş olarak Mondeo'yu yeniledi.

MARANOGOZUN OĞLU

Ford'un Almanya Köln'deki merkezinde 25 yıl çalışan Türk marangozun oğlu, Amerikan otomotiv devi Ford'da basamakları birer birer tırmanıyor. 1999'da Ford'da tasarımcı olarak çalışmaya başlayan Murat Güler, Ford Avrupa Tasarım Müdür oldu. Güler'in yeni görevindeki ilk işi ise yeni nesil Mondeo… Ford, 2009'da yenilenen bir önceki Mondeo'da olduğu gibi D segmentindeki iddialı modelinin tasarımını yine Murat Güler'e emanet etti.

TEST EDİLDİ

Yeni Mondeo'nun 1.5 Ecoboost motorlu versiyonunu Sapanca'da gerçekleşen lansmanında Eren Tekin test etti. Yeni Mondeo ile ilgili ilk izlenimlerini aktardı. 1.5 Ecoboost benzinli ve 6 ileri otomatik versiyonun yanı sıra Mondeo, 1.6 TDCI motorla da ülkemizde 84.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Dünyanın Beklediği Ünlü Markanın Efsane Modelini Bir Türk Tasarladı
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Ekonomi Dünyanın Beklediği Ünlü Markanın Efsane Modelini Bir Türk Tasarladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement