TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Saldırıları Kınadı (3) - Son Dakika
Ekonomi

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Saldırıları Kınadı (3)

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Saldırıları Kınadı (3)

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'nın yanına yapılan yeni hizmet binasının açılışı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın Valisi Bülent Savur, Bartın Belediye Başkanı MHP'li Cemal Akın, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz ve iş...

20.03.2013 17:18

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU SALDIRILARI KINADI (3)

VERGİ REKORTMENLERİNE ÖDÜLLERİNİ VERDİ

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'nın yanına yapılan yeni hizmet binasının açılışı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın Valisi Bülent Savur, Bartın Belediye Başkanı MHP'li Cemal Akın, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz ve iş adamlarının katılımıyla yapıldı. Hisarcıklıoğlu daha sonra, Bartın Kültür Merkezi'nde düzenlenen Ekonomiye Değer Katanlar ve Vergi Rekortmenleri ödül törenine katılarak, ihracat yapan 105 firmaya ve vergi rekortmenlerine plaket verdi.

Törende konuşan Hisarcıklıoğlu, vergi rekortmenlerine devlet adamlarının gözü gibi bakması gerektiğini söyledi. Hisarcıklıoğlu, "Zengin olmanın tek yolu girişimcilikten geçiyor. Biz her yıl 750 bin kişiye iş bulmak zorundayız. 10 sene sonra 1 milyona çıkacak bu rakam. Tek bir çaremiz var, zengin olmak istiyorsak, Türkiye'deki girişimci sayısını artırmak durumundayız. Başka da şansımız yok" dedi.

'KIZLARINIZIN GİRİŞİMCİ OLMASINI SAĞLAYIN'

Rifat Hisarcıklıoğlu, yüzde 6 olan kadın girişimci sayısının çok düşük olduğunu kaydetti. Hisarcıklıoğlu, "Kızlarımıza ne diyoruz, iyi okusun, sonra iyi bir koca bulsun evlensin diyoruz. Eğer kocaya gideceklerse başka bir okulda okusunlar. Bu iş böyle olmaz, bu bir israftır. Her yıl 1 milyon 200 bin genç üniversiteye giriyor. Girişimcilik noktasında babalara sesleniyorum; ne olur kızlarınızı girişimci olarak yetiştirin. Benim ricam, ne olur kızlarınızı yetiştirirken girişimci olmasını sağlayın" diye konuştu.

YENİ ANAYASA

Hisarcıklıoğlu, tarihte ilk defa sivillerin yazdığı bir anayasa olacağını ifade etti. Hisarcıklıoğlu, "Bugün ilk 10 ekonomi içine girseydik hepimiz zengin olurduk. Eğer biz buna ulaşmak istiyorsak, mutlaka sistemi değiştirmemiz gerekir. Yani anayasamızı mutlaka düzgün çıkartmalıyız. Onun için bütün sistemimizi yeniden inşa etmeliyiz. Şu anda tarihte ilk defa sivillerin yazdığı bir anayasa olacak" dedi. - Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Saldırıları Kınadı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement