Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Bölgelerde Yapıları Yenileyerek Hizmete Sunuyor - Son Dakika
Emlak

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Bölgelerde Yapıları Yenileyerek Hizmete Sunuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Bölgelerde Yapıları Yenileyerek Hizmete Sunuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgedeki atıl durumdaki yapıları yenileyerek vatandaşların hizmetine sunuyor. Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Temuçin, yapılan çalışmalarla çok amaçlı salonlar oluşturulduğunu ve toplam maliyetin 10 milyon lirayı bulduğunu belirtti.

27.08.2023 20:43

Antalya Büyükşehir Belediyesinin, kırsal bölgedeki yapıları yenileyerek vatandaşların hizmetine sunduğu bildirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Temuçin, Korkuteli Yazır Mahallesi'nde atıl halde bulunan çelik çatılı etrafı açık binayı çok amaçlı salona dönüştürdüklerini belirtti.

Yapılardaki yenileme çalışmalarının tamamlandığını dile getiren Temuçin, "Vatandaşlarımızın etkinliklerini yapabileceği kapalı bir alanı kazandırmış olacağız. Osmankalfalar Mahallesi'nde de okul olarak kullanılan binayı çok amaçlı salona çevirdik. Atıl durumdaki yapıları çok amaçlı salonlara dönüştürüyoruz. İki projenin toplam maliyeti 10 milyon lirayı buldu." dedi.

Yazır Mahallesi Muhtarı Mehmet Kocaoğlu ise zamanında temelini atılan ve sadece çatısı yapılan binanın 18 yıldır atıl durumda olduğunu ve ekiplerin çalışmasıyla güzel bir salona sahip olduklarını ifade etti.

Osmankalfalar Mahallesi Muhtarı Murat Duran da yıkılma noktasına gelen boş okulun belediye ekiplerince çok amaçlı hizmet binasına dönüştürüldüğünü ve çok güzel bir yapıya sahip olduklarını söyledi.???????

Kaynak: AA

Son Dakika Emlak Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Bölgelerde Yapıları Yenileyerek Hizmete Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement