15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Atatürk'e saygı duruşu - Son Dakika
Genel

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Atatürk'e saygı duruşu

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Atatürk'e saygı duruşu -Yüzlerce vatandaş ve polisler, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Atatürk'e saygı duruşunda bulundu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84'üncü yılında, ölüm saati olan 9'u 5 geçe saygı duruşunda bulunuldu.

10.11.2022 09:39  Güncelleme: 09:44

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Atatürk'e saygı duruşu

-Yüzlerce vatandaş ve polisler, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Atatürk'e saygı duruşunda bulundu

İSTANBUL - Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84'üncü yılında, ölüm saati olan 9'u 5 geçe saygı duruşunda bulunuldu. O noktalardan biri de 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu. Otomobile köprüde bulunan yüzlerce vatandaş ve polis ekipleri, saat 09.05'te kontak kapatıp, araçlarından inerek, saygı duruşunda bulundu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 84'üncü yıldönümünde Türkiye'nin birçok noktasında etkinlikler ve saygı duruşuyla anıldı. Saatler tam 09.05'i gösterdiğinde ise tüm yurtta hayat adeta durdu. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde de saatler 09.05'i gösterdiğinde sürücüler araçlarından inerek Ata'ya saygı duruşunda bulundu.

15 Temmuz Şehitleri Köprüsü'nde gerçekleştirilen saygı duruşuna İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü koordinesinde çok sayıda polis ekibi de katılarak saygı duruşunda bulundu.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü\'nde Atatürk\'e saygı duruşu
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Atatürk'e saygı duruşu - Son Dakika


Advertisement