3 Şehit Verilen Yerde 3 Gül Açtı - Son Dakika
Genel

3 Şehit Verilen Yerde 3 Gül Açtı

3 şehit verilen yerde 3 gül açtı 18 Ağustos 2016 tarihinde terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonucu 3 şehit verilen eski İl Emniyet Müdürlüğü'nün atıl durumdaki yerinde 3 gül çıkması dikkat çektiELAZIĞ - Elazığ'da geçtiğimiz yıl İl Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı araçla yapılan ve 3 şehit...

31.10.2017 15:04

3 şehit verilen yerde 3 gül açtı

18 Ağustos 2016 tarihinde terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonucu 3 şehit verilen eski İl Emniyet Müdürlüğü'nün atıl durumdaki yerinde 3 gül çıkması dikkat çekti

ELAZIĞ - Elazığ'da geçtiğimiz yıl İl Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı araçla yapılan ve 3 şehit verilen saldırının olduğu yerde 3 gül açması dikkat çekti.

18 Ağustos 2016 tarihinde terör örgütü PKK militanı, bombalı minibüsle Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik saldırı gerçekleştirmişti. Hain saldırıda polis memurları Serhat Öztürk (30), Elvan Özbay ve Yusuf Kenan Mutlu şehit olmuş, 225 kişi yaralanmıştı.

Hain saldırının ardından zarar gören emniyet müdürlüğü binası yıkılmıştı.Saldırının yaşandığı yerde kendiliğinden çıkan gül fidesi ve üzerindeki 3 gül görenlere şehitleri hatırlattı.

Saldırı sonrası 19 şüpheli hakkında "Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak, birden çok kişiye yönelik nitelikli kasten adam öldürme ve öldürmeye teşebbüs, izinsiz patlayıcı madde bulundurmak ve nakletmek, patlayıcı madde kullanarak kamu ve kişi malına zarar vermek, silahlı terör örgütüne üye olmak ve örgüte yardım etmek" suçlarından dava açıldı. Açılan davanın ise Elazığ 3.Ağır Ceza Mahkemesinde Aralık ayında görüleceği bildirildi.

3 Şehit Verilen Yerde 3 Gül Açtı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel 3 Şehit Verilen Yerde 3 Gül Açtı - Son Dakika


Advertisement