En çok seçmenin kayıtlı olduğu okulda, oy verme yoğunluğu böyle görüntülendi - Son Dakika
Genel

En çok seçmenin kayıtlı olduğu okulda, oy verme yoğunluğu böyle görüntülendi

Avcılar Leyla Bayram İlkokulu'nda 19 bin 249 seçmenin kayıtlı olduğu yerel seçimlerde, oy kullanmaya gelen vatandaşların yoğunluğu sabah saatlerinde görüntülendi. Nüfus artışıyla birlikte oy verecek kişi sayısının da arttığı okulda, bazı vatandaşlar tekerlekli sandalye ve koltuk değnekleriyle oy kullanırken, okul ve çevresi dron ile havadan görüntülendi. Vatandaşlar katılımın yoğunluğundan memnun olduklarını belirtirken, okuldaki öğrenci sayısının da kalabalık olduğu vurgulandı.

31.03.2024 11:11  Güncelleme: 11:13

Türkiye'de en fazla seçmenin kayıtlı olduğu okullar arasında ilk sırada yer alan Avcılar Leyla Bayram İlkokulu'nda oy verme işlemi yoğun bir şekilde sürüyor.

Türkiye'de en fazla seçmenin kayıtlı olduğu okullar arasında ilk sırada yer alan Avcılar Leyla Bayram İlkokulu'nda oy verme işlemi yoğun bir şekilde sürüyor. 19 bin 249 seçmenin kayıtlı olduğu okulda sabah erken saatlerden itibaren vatandaşlar oy vermeye başladı. Her yıl nüfusun artmasıyla oy verecek kişi sayısının da artış göstermesi ile okuldaki yoğunluğun da arttığı kaydedildi. Oy verme işlemine bir saat kala yoğunluk sürüyor. - İSTANBUL

En çok seçmenin kayıtlı olduğu okulda, oy verme yoğunluğu böyle görüntülendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel En çok seçmenin kayıtlı olduğu okulda, oy verme yoğunluğu böyle görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement