14 Mart Tıp Bayramı Dolayısıyla Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

14 Mart Tıp Bayramı Dolayısıyla Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması Çelenk sunumu ve Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Yücel Ayaz'ın konuşması - 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Tekirdağ'da çelenk sunma töreni düzenlendi 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Tabip Odası tarafından çelenk sunma töreni düzenlendi.

14.03.2016 14:23

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması

Çelenk sunumu ve Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Yücel Ayaz'ın konuşması - 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Tekirdağ'da çelenk sunma töreni düzenlendi

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Tabip Odası tarafından çelenk sunma töreni düzenlendi.

Tekirdağ Valiliği önündeki törende, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Yücel Ayaz, yaptığı konuşmada. Ankara'daki terör saldırısını lanetleyerek, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

Ayaz, sağlıktaki aksamaların sorumlusunun hekimlermiş gibi gösterilmesi dolayısıyla doktorlara karşı şiddetin patladığını ifade ederek, " Bizler hekim olarak laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devletinde, Atatürk devrimleri ile Cumhuriyet topraklarında barış içinde yaşayarak, tıbbiyenin toplumcu, ilerici, aydınlık yüzünü, etik değerlere bağlılığını ve dayanışmayı, daha ileri taşımak için dayanışma içinde olacağız" diye konuştu.

Çelenk sunma törenine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Akbulut, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Seyid Ali Gümüştaş ile sağlık çalışanları katıldı.

14 Mart Tıp Bayramı Dolayısıyla Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 14 Mart Tıp Bayramı Dolayısıyla Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement