Kaybolduktan 22 sonra bulunan minik Süleyman'ın annesi: Umudumuzu kesmiştik - Son Dakika
Güncel

Kaybolduktan 22 sonra bulunan minik Süleyman'ın annesi: Umudumuzu kesmiştik

Tokat'ın Çat beldesinde kaybolan 1,5 yaşındaki Süleyman'dan sevindiren haber geldi. Minik çocuk, kaybolduktan 22 saat sonra Çat Belde Merkezi yakınlarında evli bir çift tarafından sağ olarak bulundu.

29.04.2021 19:39  Güncelleme: 19:18

Tokat merkeze bağlı Çat beldesi yakınlarında hayvancılıkla uğraşan Süleyman- Sema Yıldırım çiftinin 6 çocuğundan 1,5 yaşındaki Süleyman Yıldırım geçtiğimiz gün oyun oynarken kaybolmuştu.

Kaybolduktan 22 sonra bulunan minik Süleyman'ın annesi: Umudumuzu kesmiştik

''EŞİM ÇOCUĞU GÖRÜNCE AĞLAMAYA BAŞLADI''

Minik çocuğun bulunması için ekipler geniş çaplı arama başlattı. Minik Süleyman, çok geçmeden tarlada çalışan Abdulhamit ve Zeynep Gümüş çifti tarafından bulundu.

"Tarlada çalışıyordum, aşağı doğru çocuk geldi. Sağa sola baktım kimse yok. Dedim bu kaybolan çocuk. Koşturdum, kucakladım. Traktöre bindirdik, aldık, götürdük teslim ettik. Sadece çitin dibinden girmeye çalışırken fark ettim. Bulunca sevindik, bizim o sonuçta. Allah annesine, babasına bağışlasın, kimseye de bu acıları tattırmasın. Üzerinde mavi elbisesi, pijaması vardı, ayakları çıplaktı. Elinde çorabı vardı. Eşim çocuğu görünce ağlamaya başladı. Sabah herkes dağa çıkacak diye anons yapıldı. Ben de, 'Bizde gitsek iyi ama ihtiyarız, gezemeyiz. Allah yardımcısı olsun' demiştim. Allah bize buldurdu" diye konuştu.

Kaybolduktan 22 sonra bulunan minik Süleyman'ın annesi: Umudumuzu kesmiştik

ANNE SEMA YILDIRIM: UMUDUMUZU KESMİSTİK

Çat beldesinde bulunduktan sonra sağlık ekiplerince kontrol amaçlı Gazi Osman Paşa Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan minik Süleyman'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Oğlunun bulunmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen anne Sema Yıldırım, "Mutluyum, evladını bulan bir anne olarak çok şükür Rabbime. Sağ salim evladımıza kavuştuk. Sürpriz oldu bizim için, ümidimizi kesmiştik. Ambulansta uyuyarak geldi. '' dedi.

Kaybolduktan 22 sonra bulunan minik Süleyman'ın annesi: Umudumuzu kesmiştik
Kaybolduktan 22 sonra bulunan minik Süleyman\'ın annesi: Umudumuzu kesmiştik
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaybolduktan 22 sonra bulunan minik Süleyman'ın annesi: Umudumuzu kesmiştik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement