29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika
Güncel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Muğla ve Fethiye ilçesinde fener alayı ve "Cumhuriyet Yürüyüşü" düzenlendi

29.10.2013 21:58

Muğla ve Fethiye ilçesinde Cumhuriyetin ilanının 90. yıl dönümü dolayısıyla fener alayı ve "Cumhuriyet Yürüyüşü" düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan fener alayı ve yürüyüş Muğla Belediyesi bando takımı ve motosikletçilerinde Türk bayrakları ve meşaleler ile katılımıyla Recai Güreli Caddesi, Kız Meslek Lisesi önünden  devam ederek Atatürk Anıtı'nda sona erdi.

Muğla Belediyesince düzenlenen etkinliğe katılanlar yaklaşık 2 kilometre boyunca ellerindeki fenerler ve Türk bayrakları ile yürüdü. Programa katılan vatandaşlar sık sık "Cumhuriyetin bekçileriyiz" sloganlarını attı. Yürüyüş ardından Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kalabalık Andımızı okudu.

Yürüyüş sonunda vatandaşların bayramını kutlayan Belediye Başkanı Osman Gürün, Cumhuriyetin 90. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Fener alayı ve yürüyüşün ardından havai fişek gösterisi yapıldı.

Fethiye ilçesinde ise Salı Pazarı Meydanı'ndan başlayan fener alayı ve yürüyüş motosikletçilerinde Türk bayrakları ve meşaleler ile katılımıyla Beşkaza Meydanında sona erdi. Yürüyüşün ardından meydanda havai fişek gösterisi yapıldı ve yöresel sanatçılar konser verdi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement