3 Boyutlu Türk Dünyası Atlası Basına Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

3 Boyutlu Türk Dünyası Atlası Basına Tanıtıldı

3 Boyutlu Türk Dünyası Atlası Basına Tanıtıldı

Kalıcı Eserler Projesi kapsamında yapılan ve 3 boyutlu olarak tasarlanan Türk Dünyası Atlası çalışmasının basın tanıtım toplantısı gerçekleşti.

25.02.2014 17:32  Güncelleme: 17:49

Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkenti'nin 'Kalıcı Eserler' projesi kapsamında yapılan ve 3 boyutlu olarak tasarlanan Türk Dünyası Atlası çalışmasının basın tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Tiryaki Süleyman Ağa Camii'nde düzenlenen toplantıda, 3 boyutlu Türk Dünyası Atlası serginin açılışını Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve İl Müftüsü Niyazi Ersoy yaptı. Açılış sonrasında atlas inceleyen Vali Tuna ve beraberindeki protokol üyeleri, daha sonra sergiyi gezdi. Burada bir basın açıklaması yapan Vali Güngör Azim Tuna, Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı'nın yıl içerisinde pek çok esere imza attığını ve faaliyetlerinin devam ettiğini belirtti. Vali Tuna, "Bugün açılışını yaptığımız sergi ve Türk Dünyası Atlası tanıtımı bize aslında Türk dünyasının bir özetini ayağımıza getiren, hem görsel olarak, hem de bilgi yönüyle bizi oldukça doyurucu noktada bilgilendiren, çocuklarımıza da aktarabileceğimiz çok güzel bir eser olarak ajansımızın hem Eskişehirlilere, hem de Türk insanına bir çalışması bir katkısı olarak sunulmaktadır" dedi.

Vali Tuna ayrıca, Türk Dünyası Kültür Başkentliğinin devdir teslim zamanının yaklaştığını, ancak çalışmalara devam edileceğini ifade etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 3 Boyutlu Türk Dünyası Atlası Basına Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement