3 Kadın PKK'lı Anısına Hakkari'de Festival - Son Dakika
Güncel

3 Kadın PKK'lı Anısına Hakkari'de Festival

3 Kadın PKK\'lı Anısına Hakkari\'de Festival

Paris'te öldürülen PKK'lı kadınlar Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Söylemez anısına Berçelan Yaylası'nda Kültür ve Sanat Festivali düzenlenecek.

13.06.2013 15:32  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Belediyesi, Fransa'nın başkenti Paris'te öldürülen PKK'lı kadınlar Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Söylemez anısına Berçelan Yaylası'nda Kültür ve Sanat Festivali düzenleyecek.

Hakkari Belediyesi Berçelan Kültür ve Sanat Festivali'nin ilkini, Fransa'nın Başkenti Paris'te 10 Ocak 2013'te öldürülen üç kadın PKK'lı Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Söylemez anısına gerçekleştiriyor. 28- 30 Haziran tarihleri arasında yapılacak festival ile ilgili basın açıklaması yapan Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, yaşanan olaylardan dolayı planladıkları festivalleri bir türlü yapamadıklarını belirterek, barış süreciyle Hakkari'nin festival kenti olacağını söyledi. Başkan Bedirhanoğlu, "Belediye önünde başlayacak festival kapsamında Berçelan Yaylası'na çıkılacak ve burada konserler verilecek. Festivale BDP ve DTK eş başkanları, BDP milletvekillileri ve bölge belediye başkanları ile Hakkari halkının saygınlığını kazanan değerli misafirleri davet edeceğiz" dedi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3 Kadın PKK'lı Anısına Hakkari'de Festival - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement