30 Bin Öğrenci Mehmet Akif'i Okuyacak - Son Dakika
Güncel

30 Bin Öğrenci Mehmet Akif'i Okuyacak

30 Bin Öğrenci Mehmet Akif\'i Okuyacak

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 bin öğrenciye '41 Soruda İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy' adlı kitap armağan etti.

12.03.2013 16:36  Güncelleme: 10:31

Denizli Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Zolan, İstiklal Marşı'nın kabulünün 92'nci yıldönümü nedeniyle, ortaokulda eğitim gören 30 bin öğrenciye '41 Soruda İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy' adlı kitabı armağan etti. Dört okulu ziyaret ederek öğrencilere kitabı kendisi dağıtan Başkan Zolan, onlarla birlikte İstiklal Marşı'nı söyledi. Başkan Zolan, marşın tamamını okuyan 5 öğrenciye de bisiklet armağan etti.

Denizli Belediyesi'nin Kültür Yayınları olarak bastırılan Fahrettin Koyuncu'nun yazdığı '41 Soruda İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy' adlı kitabı Belediye Başkanı Osman Zolan, İstiklal Marşı'nın kabulünün 92'nci yıldönümü nedeniyle 30 bin öğrenciye armağan etti. Zolan, Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu, Musa Kazım Manasır Ortaokulu, Mükerrem-Mehmet Eke Ortaokulu ve Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu'na ise kendisi giderek kitabı dağıttı, öğrencilerle İstiklal Marşı'nı söyledi. Zolan, ayrıca İstiklal Marşı'nın tamamını ezbere okuyan beş öğrenciye de bisiklet armağan etti.

Eğitime destek vermeyi kendilerine görev olarak kabul ettiklerini ve bu amaçla Denizli Belediyesi olarak önemli çalışmalara imza attıklarını dile getiren Başkan Zolan, "İstiklal Marşı bizim en değerli kutsallarımızdan biridir. Bizi biz yapan değerlerimiz var. Bunlara sımsıkı sarılacağız, sahip çıkacağız. Bizim olan değerlere sahip çıkmak bu ülkeyi geleceğe taşır" dedi. Tüm öğrencilerin İstiklal Marşı'nı hep bir ağızdan ilk günkü coşku ve heyecanla okumasının mutluluk verici olduğunu belirten Zolan, "Bu tablo bizi gururlandırıyor. Görmek istediğimiz gençlik bu" diye konuştu.

ONB(AÖ/SS) - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 30 Bin Öğrenci Mehmet Akif'i Okuyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement