6. PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri'nde Başarı Ödülü Morhipo.com'un - Son Dakika
Güncel

6. PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri'nde Başarı Ödülü Morhipo.com'un

6. PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri\'nde Başarı Ödülü Morhipo.com\'un

6. PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri, 5 Kasım Salı günü İstanbul The Marmara Oteli'nde düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu.

11.11.2013 14:55

morhipo.com, Türkiye'nin İnsan Kaynakları alanında en başarılı uygulamalarının değerlendirildiği PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Ödülleri'nde HİPOSTAR ödüllendirme sistemiyle Fark Yaratan Uygulamalar - Takdir ve Ödüllendirme kategorisinde büyük ödülü kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

6. PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri, 5 Kasım Salı günü İstanbul The Marmara Oteli'nde düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı geceyi, deneyimli gazeteciler Fatih Türkmenoğlu ve Özge Uzun sundu.

29 firmanın 42 kategori başvurusu yaptığı 6. İnsan Yönetimi Ödülleri'nde her kategoride 3'er firma finale kaldı. Akın Öngör, Yrd. Doç. Dr. Ecmel Ayral, Dr. Engin Sağdıç, Koray Arıkan, Mehmet Ünal, Prof. Dr. Metin Çakmakçı, Murat Güvercinci, Payam Yüce Işık, Saide Kuzeyli, Salih Sözer gibi iş ve akademi dünyasının önemli isimlerinden oluşan ödül jürisinin yaklaşık 6 ay süren değerlendirme sürecinin ardından 5 kategoride 8 firma ödüle layık görüldü.

HİPOSTAR ödüllendirme sistemiyle Fark Yaratan Uygulamalar - Takdir ve Ödüllendirme kategorisinde "Başarı Ödülü" kazanan Morhipo.com adına ödülü, Morhipo.com İnsan Kaynakları Yöneticisi Melis Önce aldı.

Henüz 3. yılında olan genç şirket morhipo.com, İnsan Kaynakları Yönetimini de eş zamanlı geliştiriyor. Hipostar, fikirleriyle Morhipo'ya katkıda bulunan çalışanların anında morhipo.com'da geçerli bir para birimi HipoPara ile ödüllendirilmesi sistemidir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 6. PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri'nde Başarı Ödülü Morhipo.com'un - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement