Aa'nın "Yılın Fotoğrafları Oylaması" - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları Oylaması"

Aa\'nın "Yılın Fotoğrafları Oylaması"

Muş'ta ilkbahar mevsiminde yaşanan selde, evde mahsur kalan hasta çocuğunu kurtarmak için kendisini sel sularına bırakan fedakar baba Vechettin Artan, aralarında kendi fotoğrafının da yer aldığı Anadolu Ajansının 2013'e damga vuran olaylara ait fotoğraflar için oy kullandı.

18.12.2013 11:17

SABRİ YILDIRIM - Muş'ta ilkbahar mevsiminde yaşanan selde, evde mahsur kalan hasta çocuğunu kurtarmak için kendisini sel sularına bırakan fedakar baba Vechettin Artan, Anadolu Ajansının (AA) yılın fotoğrafı oylamasına katıldı.

Korkut ilçesine bağlı Karakale beldesinde ilkbahar mevsiminde yaşanan sel nedeniyle evde mahsur kalan çocuğunu kurtarmak için beline bağladığı halatla kendisini sel sularına bırakan ve büyük tehlike atlatan 60 yaşındaki Vechettin Artan'ın fedakarlığı, AA muhabiri Sabri Yıldırım'ın objektifine yansımıştı.

AA'nın başlattığı yılın fotoğrafı oylamasında, fotoğrafının haber kategorisinde oylamaya sunulduğunu öğrenen Artan, kendi fotoğrafına oy vererek, birinci seçilmesini arzu ettiğini söyledi.

Artan, ilkbahar döneminde beldedeki derenin taşmasından dolayı evdeki hasta oğlunu kurtarmak için beline bağladığı halatla kendisini sel sularına bıraktığını anımsatarak, o esnada çekilen fotoğrafının "yılın fotoğrafları" arasında yer almasının önemli olduğunu ifade etti.

Baba olduğu için böyle bir davranışta bulunduğunu anlatan Artan, "Bu fotoğrafım yapılan oylamayla yarışmaya girmeye hak kazandı. Bundan mutluluk duydum. İnşallah benim fotoğrafım birinci seçilir" dedi.

Artan, aradan yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen halen beldedeki sıkıntının giderilmediğine değinerek, Devlet Su İşleri Van Bölge Müdürü ile yaptığı görüşmede gelecek yıl sorunun giderileceği sözünü aldığını dile getirdi. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Yılın Fotoğrafları Oylaması' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement