Adana'da AK Parti Binasına Yürümek İsteyenlere Müdahale Ek - Son Dakika
Güncel

Adana'da AK Parti Binasına Yürümek İsteyenlere Müdahale Ek

Adana\'da AK Parti Binasına Yürümek İsteyenlere Müdahale Ek

Adana'da Taksim Gezi Parkı'na yönelik polis müdahalesini protesto etmek için toplanan ve Ak Parti Adana İl Başkanlığı binasına yürümek isteyenlere polis izin vermedi.

16.06.2013 23:58

Adana'da Taksim Gezi Parkı'na yönelik polis müdahalesini protesto etmek için toplanan ve Ak Parti Adana İl Başkanlığı binasına yürümek isteyenlere polis izin vermedi. Polisler, uyarıya rağmen dağılmayan grupları tazyikli suyla dağıttı.

Merkez Seyhan İlçesi'ndeki Atatürk Parkı'nda toplanan yaklaşık 3 bin kişi, hükümet aleyhine sloganlar atıp yolu trafiğe kapatarak Atatürk Caddesi'nden Sular Caddesi'ne çıktı. Yürüyüşü düzenleyenler kalabalığı Uğur Mumcu Meydanı'na götürmek isterken, içlerindeki başka bir grup ise ters yöndeki Ak Parti Adana İl Başkanlığı binasına yürümek istedi. Bunun üzerine grubun yarıdan fazlası Uğur Mumcu Meydanı'na gidip orada açıklama yaptı. Açıklamada, polisin müdahalesine tepki gösterdi.

GRUP İKİYE BÖLÜNDÜ

Ak Parti'ye yürümek isteyen grup ise alkış ve ıslıklarla Taksim'deki polis müdahalesini protesto etti. Kasım Gülek Köprüsü'ne doğru ilerleyen ve yolda ateş yakan göstericilerin önlerini Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve barikatla kesen polisler 'dağılın' uyarısında bulundu. Buna rağmen taş atan grubu polis tazyikli suyla dağıttı. Bazı göstericiler gözaltına alındı. Kentteki olaylar, aralıklarla sürüyor.

GÖRÜNTÜLER DHA FEED' TEN GEÇİLİYOR

Mehmet KAYMAK- Yusuf BAŞTUĞ- Çilem ANITKAN- Salih ÜÇTEPE- Çağlar ÖZTÜRK, ADANA, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da AK Parti Binasına Yürümek İsteyenlere Müdahale Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement