Adana'da Atlı Polis Birliği Yumurtalık İlçesinde Görev Aldı - Son Dakika
Güncel

Adana'da Atlı Polis Birliği Yumurtalık İlçesinde Görev Aldı

Adana\'da Atlı Polis Birliği Yumurtalık İlçesinde Görev Aldı

Adana'da toplumsal olaylara müdahale ve halkın yoğun olduğu sosyal alanlarda güvenliğin sağlanması için oluşturulan atlı polis birliği, yazın halkın yoğun olduğu Yumurtalık ilçesine kaydırılarak sahilde görev aldı. Atlı polisler yerli ve yabancı misafirlerin tatil yaptığı sahilde, güvenlik amacıyla, gün boyu devriye geziyor. Aşırı sıcak nedeniyle tatile gelenlerin tercih ettiği park ve bahçelerde de devriye görevi yürüten atlı polisler, başta çocuklar olmak üzere kendilerine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiriyor.

01.08.2023 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da toplumsal olaylara müdahale ve halkın yoğun olduğu sosyal alanlarda güvenliğin sağlanması için oluşturulan atlı polis birliği, yazın halkın yoğun olduğu Yumurtalık ilçesine kaydırılarak sahilde görev aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi bünyesinde 2 yıl önce kurulan Atlı Polis Grup Amirliği ekipleri, kentte huzur ve güvenliğin tesisi için görev yürütüyor. Ekipler, toplumsal olaylara etkin müdahale ile stat, spor salonu, konser alanı, park ve caddelerde görev alıyor. Atlı polisler bu çerçevede yazın çok yoğun olan Yumurtalık ilçesinde görevlendirildi. Atlı polisler yerli ve yabancı misafirlerin tatil yaptığı sahilde, güvenlik amacıyla, gün boyu devriye geziyor. Aralarında kadın polislerin de olduğu atlı devriye ekipleri, sahildeki tatilciler tarafından ilgi görüyor. Aşırı sıcak nedeniyle tatile gelenlerin tercih ettiği park ve bahçelerde de devriye görevi yürüten atlı polisler, başta çocuklar olmak üzere kendilerine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiriyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Atlı Polis Birliği Yumurtalık İlçesinde Görev Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement